Cluburi polivalente

Înotătorul Lucas Rad a devenit vicecampion național de cadeți





Echipa de înotători a CSM Arad (Lucas Rad, David Crişan, Dacian Codrean, Raul Ciobanu si Patrik Alexandru) a participat în perioada 12-15 iulie, la Campionatul National de cadeţi care a avut loc la Târgovişte. Aceştia au obţinut următoarele rezultate:

Lucas Rad – locul 2 în proba de 50 metri liber; locul 4 la 100 metri liber

David Crişan – locul 7 la 200 metri liber; locul 7 la 200 metri spate; locul 8 la 100 metri spate; locul 8 la 200 metri mixt şi locul 8 în proba de 1500 metri liber

Dacian Codrean – locul 7 la 200 metri fluture şi locul 10 la 100 metri fluture.

Rezultatul lui Lucas Rad (vicecampion naţional) completează medaliile obţinute în acest an de sportiva Andreea Popescu la Campionatul Naţional de seniori, tineret şi juniori, din luna martie (trei locuri 2 şi două locuri 3 în probele de 50-100-200 metri bras), precum si a sportivului Ionut Sărac, vicecmpion naţional de seniori în proba de 50 metri bras. Lucas Rad, David Crişan, Dacian Codrean, Andreea Popescu, şi Ionuț Sărac sunt pregătiţi în prezent de prof. Bitang Viorel, iar Raul Ciobanu şi Patrick Alexandru sunt antrenați de prof. Barta Daria.

Toţi acestia vor continua pregătirea până în data de 27 iulie, la bazinul olimpic Delfinul din Arad. Din data de 20 august, lotul de sportivi îşi va relua pregătirea şi se va căuta soluţii de pregătire până la redeschiderea bazinului Delfinul, care în august intră în remont. Următoarea competiţie la care vor participa înotătorii CSM Arad va fi Campionatul Naţional de seniori, tineret şi juniori 22-25 noiembrie.

Proaspăta componentă a lotul naţional de junioare, Andreea Popescu, va participa la Concursul Ţărilor Central Europene, care se va desfăşura la Belgrad la începutul lunii decembrie a acestui an.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button