National Sebis

Cojocaru, după 1-5 cu UTA: „Aștept altceva de la băieții mei, dar după doar patru zile de antrenamente nu le pot cere mai mult”





Național Sebiș a început pregătirile pentru noul sezon în această săptămână, iar primul test a fost unul tare, pe teren propriu împotriva UTA-ei, încheiat cu scorul de 5-1 în favoarea oaspeților.

Călin Cojocaru a avut unele nemulțumiri legate de prestația elevilor săi, dar a recunoscut că și valoarea adversarului a contribuit la scorul sever. „Un antrenament bun, împotriva unei echipe ce a demarat pregătirea cu mult înaintea noastră. Noi am început antrenamentele doar de patru zile, lucru ce s-a văzut, a fost o diferență mare între ele două echipe, mai ales din punct de vedere fizic. Dar repet, a fost un antrenament util, cu o echipă bună. Am făcut multe greșeli, am primit niște goluri nepermise, pe care sunt convins că într-o fază mai avansată a pregătirilor nu le-am lua. Am făcut cadou cel puțin trei goluri adversarilor. Aștept altceva de la băieții mei, trebuia să jucăm mai simplu, să fim mai concentrați, să nu lăsăm spații atât de mari, dar având în vedere că ne pregătim de doar trei zile, nu le pot cere mai mult”, a punctat managerul Naționalului.

Lotul „alb-albaștrilor” este departe de a fi stabilit, cu lipsuri evidente pe unele posturi. „Încet-încet ne vom forma lotul, o să mai vină jucători și o să mai plece. Cu siguranță, vom mai aduce cel puțin câte unul în fiecare compartiment. Așteptăm să se clarifice situația lui Tătulea, Claudiu Vereș și Szilard Vereș. Ori vor semna altundeva, ori se vor întoarce la echipă de săptămâna viitoare”.

Cât despre următoarele meciuri de pregătire, acestea se vor disputa pe terenuri străine. „Începem săptămâna cu antrenamente, miercuri avem meci la Sântana, vineri în Ungaria, la Szeged. Mai apoi, jucătorii vor avea două zile libere pentru că intrăm în cantonament” a mai precizat Cojocaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button