UTA Arad

Popa: „M-am edificat asupra tuturor jucătorilor, unii vor pleca și așteptăm întăriri”





UTA a învins-o clar (5-1) pe Național Sebiș în cel de-al șaselea amical al verii și, dincolo, de exprimarea tot mai legată a posibilor titulari, Ionuț Popa și-a făcut o părere definitivă despre unii jucători. Totodată, antrenorul „roș-albilor” mai așteaptă întăriri: „Un bun antrenament, am verificat aproape toți jucătorii pe care îi avem în lot. Cred că săptămâna viitoare vom definitiva plecările și chiar venirile. Știam deja aproape totul despre toți jucătorii pe care îi avem, iar unii dintre ei poate nu vor mai face parte din lot. Aștept să văd ce mai primim săptămâna asta, posturile deficitare rămân cele de portar, fundaș central și atacant.”

Primarul Falcă susținea, ieri, că meciul de prezentare al UTA-ei, contra celor de la Șoimii Lipova, s-ar putea juca la lumina reflectoarelor, pe noul teren sintetic, de pe „Motorul”.  „E posibil să jucăm amicalul cu Lipova în nocturnă, dar cel mai important este să se termine terenul. Nu știu dacă va fi chiar plan, vom vedea în câteva zile.”

UTA va disputa următorul amical miercuri, la Gyula, împotriva echipei Szeged 2011, pe care a învins-o în urmă cu 5 zile, cu 1-0, la Sânnicolau Mic.









3 comentarii

  1. Popa ,că pe vremuri Ilie Oană , Ploieșteanu sau Coco știe de când atingi o minge ce calitate ai. Testarea e mai mult rutina unde urmărește puterea de integrare a jucătorului. Nu renunță direct pt. că nu știe ce mai poate aduce .La el lotul nu e niciodată definitiv. Se cântărește la greu fiecare jucător că aport direct. De aici și nervozitatea pe Petra .. Pentru provocarea asta noua Popa și-a scos cariera la concurs.La avantaje bănești nu e cazul sa se gândească cineva deocamdată. E vorba de meserie de dorința de a face ceva durabil. Contestatari vor fi mereu și trebuie respectate opiniile diverse. Fara dreptul la critica nu exista nici laude sincere.

    0
    0
  2. Asa este nea Popica, mai trebuie adusi niste jucatori ceva mai buni ,care sa faca diferenta pt. a avea sanse de a ataca promovarea !!!

    0
    0
  3. Doamne dl nelu ce promovare sa atacăm ?sa fim in primele 8 e un obiectiv poate poate trebuie sa fim realiști

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button