Timișorenii Cermeiului decid primul amical al verii, 2-1 la Pecica! Vezan – noua achiziție a lui Anca, Huțan îi antrenează pe Gârlea și Stănilă

Timișorenii Cermeiului decid primul amical al verii, 2-1 la Pecica! Vezan - noua achiziție a lui Anca, Huțan îi antrenează pe Gârlea și Stănilă

Noua echipă a Cermeiului prinde contur și chiar a arătat destul de bine în primul test al verii. „Roș-albii” au jucat pe terenul celor de la Progresul Pecica, aflați și ei la primul test sub comanda lui Dan Stupar. Partida a început la ora 10 și a avut un ritm destul de bun, dar și trei goluri frumoase.

Divizionara a treia a deținut în general controlul ostilităților și făcea diferența și pe tabelă încă de la pauză. Fostul ripensist, Claudiu Matiș, a pus latul la centrarea lui Jichici pentru 0-1. Apoi, același Petrișor Jichici (ex. Crișul și Lipova) a marcat și el după angajarea unui alt timișorean, Ionel Mihuța. Golul ce părea să o aducă pe Pecica în joc a venit tocmai de la Sergiu Aldan (după un doi cu Huțanu și un șut la colțul lung), fotbalistul care a început pregătirea cu Cermeiul, dar s-a întors la echipa cu care semnase deja un contract valabil pentru noul sezon.

Vezan, Stănilă și Huțan – noutățile „sămădăilor”

Radu Anca le-a oferit minute și ultimelor sale achiziții. Cea mai importantă este cea mijlocașului ofensiv, Ovidiu Vezan, fost fotbalist de Liga 1 (ultima oară la Șirineasa), revenit între timp acasă. Totodată, plecarea lui Ovidiu Pașcalău la Chișineu Criș i-a obligat pe cermeiani să caute un alt portar și a apelat la Ionuț Stănilă (20 de ani, ex. Zăbrani și Șiria). Acesta îi va face concurență lui Victor Gârlea, ambii urmând să fie pregătiți de Sebastian Huțan, revenit și el la echipă după scurt-circuitul din primăvară. „Am fost mulțumit de băieți la acest prim amical, s-au implicat, au alergat și au practicat un fotbal destul de plăcut ochiului în condițiile în care afară era o temperatură extrem de ridicată. Și prestația jucătorilor noi m-a mulțumit, doi dintre ei au și marcat, iar revenirea lui Norbi Varga la echipă este, de asemenea, foarte importantă. Mai așteptăm un fundaș central de ’98 și eu zic că vom avea un lot bun. Mai ales acum că a semnat și Vezan, avem rezervă junior și pentru Gârlea, iar Capătă va intra și el în program de antrenamete de luni”, a menționat Radu Anca, antrenorul Cermeiului.

Pecica are încă oamenii numărați

Dan Stupar a avut 14 oameni mari și lați pentru primul test estival. „Încă suntem destul de subțiri valoric, dar mai ales numeric, trebuie să arătăm mai bine dacă vrem să ne batem cu orice formație din Liga 4-a. Altfel, jocul de azi a fost un bun antrenament, băieții trebuie să înțeleagă că trebuie să tragă de ei în următoarea perioadă. Mai sunt trei săptămâni până la prima etapă și încă avem de lucrat destul de mult la toate aspectele”, a menționat antrenorul Progresului.

Formații:

Pecica: Iosub – Țugulescu, Șiclovan, Ew. Wild, Aldan – A. Ponta, G. Pop, Marinescu, Gyebnar – Huțanu, Puie. Au mai jucat: Țăranu, R. Lakatos, Ani (ex. Semlac).

Cermei: Gârlea – Polgar, N. Varga Nistor, Lupșe – Mager, Mihuța, Jichici, Deta – Vlad, Matiș. Au mai jucat: Stănilă – Rogojan, Dolga, F. Brânduse, Botaș, Sabău, Vezan.

Facebook Comments
6
0

3 comentarii

 1. Avatar

  fratiilor cu acest Stanila va-ti tepuit mai rau decit cu Muresan..si Muresan era petarda dar asta e pamint de flori.

  8

  0
  Răspunde
 2. Avatar

  Daca intra si Capata, sămădăii se pot bate acolo sus! Pot arbitra promovarea! Nu mor caii, cand vor cainii!

  2

  3
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.