UTA AradzTOP ARTICOLE

Încă trei străini bat la porțile „Bătrânei Doamne”, unul dintre ei e un puști de la Academia lui PSG! Portarul Petrișor va fi testat și el de Țapoș





După ultimele meciuri amicale, Ionuț Popa a reamintit mereu posturile ce ar mai trebui acoperite pentru ca UTA să facă o figură frumoasă în noul sezon de Liga 2-a. Vineri, la Arad, a sosit portarul austriac Orlic, care a și jucat o repriză la Sebiș, iar în această seară ajunge și Leonard Petrișor (foto). Acesta din urmă e născut în Pașcani, dar a trăit în Italia de la vârsta de 3 ani. A susținut deja probe la Petrolul Ploiești, iar acum va fi evaluat și de Dan Țapoș. Petrișor are 20 ani și susține că îi cunoaște foarte bine pe puștii lui AC Milan, Cutrone și Donnarumma. Ultima sa echipă a fost Darfo Boario, din Serie D italiană.

Dar, în această după amiază, prin insistențele team-managerului Marian Costea, au mai ajuns în orașul nostru și trei fotbaliști francezi. Este vorba despre fundașul central Djetou (23 de ani) și atacanții Le Metayer (25 de ani) și Mohamed Mahjoub. Acesta din urmă e mai degrabă o „aripă” dreapta de 19 ani, care a trecut pe la celebra Academie a lui Paris Saint-Germain.

Toți cei patru fotbaliști vor demara penultimul ciclu săptămânal înainte de debutul ligii secunde alături de utiști, având la dispoziție și amicalele cu Szegedul (de miercuri, de la Gyula), dar și cel cu Lipova, de sâmbătă, să-și demonstreze utilitatea pentru echipa arădeană.









5 comentarii

  1. Ce s-a ales de jucatorii trimisi de Misse Misse? Emir Umit si Serge Kevyn. Ati scris acum cateva zile un articol despre ei dupa care nu s-a mai auzit nimic.

    0
    0
  2. Daca se vrea pot sa vorbesc cu Umtiti – suntem prieteni pe FB, cu M’bape – l-am luat la ocazie si am cartea de vizita! Iar Karius, ar fi portarul dorit de nea Popa, cred ca ar vrea sa isi relanseze cariera si vine GRATIS! V-am rezolvat! Ah, unde e UTA mea!? Campioana Provinciei! Unde’s cele sase titluri si doua cupe, alb-rosii?! Restu’i caterinca!

    0
    0
  3. Cipri Rus se pregateste in curtea celor de la Lipova din ceea ce vorbeste lumea prin targ . Acum ca ramane acolo ca nu ramane vom vedea . Dar sunt convins ca era util si la UTA .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button