UTA Arad

După fundașul Vădrariu și mijlocașul Oprea, impresarul Cristea Opria l-a „dotat” pe Popa și cu un atacant: Sorin Petre are 1,91 metri și vine din Italia





Conform antrenorului Ionuț Popa, „Bătrâna Doamnă” mai duce lipsă de trei-patru fotbaliști pentru a-și completa lotul. Teoretic, „Mister” poate alege din „materialul” pe care-l are la dispoziție începând de azi. Portarii Orlic (25 de ani) și Petrișor (20 de ani), fundașul central Djetou (23 de ani), „aripa” Mahjoub (19 ani) și atacanții Le Metayer (25 de ani) și Petre (28 de ani) luptă pentru un loc în lotul Campioanei Provinciei.

Ultimul sosit este Sorin Petre, un atacanat masiv, de 1,91 metri, reprezentat de Cristea Opria, impresarul care i-a mai adus în „alb-roșu” pe Daniel Vădrariu și Lucian Oprea. „Acest băiat (n.a. Petre) care a jucat în Italia, în ligile trei și patru, mi se pare un fotbalist util în fotbalul românesc. Ionuț Popa, cu care eu am păstrat o relație bună și după plecarea acestuia de la Timișoara într-o conjunctură nefericită, mi-a spus că are nevoie de un atacant de careu și l-am propus pe Sorin. Într-adevăr, el vine după o perioadă de trei luni fără echipă, dar nu a stat degeaba, s-a pregătit de unul singur. Mai departe, depinde doar de el dacă-l convinge pe Popa. Totodată, mă bucur că și Vădrariu sau Oprea au ajuns să lucreze din nou cu Ionuț, căci sunt doi fotbaliști care mai au multe de spus în fotbalul românesc. UTA va avea numai de câștigat de pe urma prestațiilor lor, Poli (n.a. ACS) nu are fotbaliști ca ei pe posturile pe le acoperă. Iar la Oprea trebuie să ținem cont și de vârstă, căci mai are doi ani de juniorat la Liga 2-a”, ne-a declarat Opria.

Printre fotbaliștii reprezentați de impresarul timișorean se mai numără și Gabi Torje, Cristian Bărbuț sau Srdjan Luchin.









15 comentarii

  1. La ce sponsori si buget se pare ca (NU) avem,nici nu ma mai mir ca vine inca unul care nu a jucat de 3 luni si s-a antrenat prin parcuri,de unul singur….Fain!Va asigura concurenta…celor care nu intra in vederi…dar gratis….bun o fi.

    0
    0
  2. Asta e cruda realitate, nu ai bani decat de jucatori de liga a patra italiana, asa ceva aduci. De ce nu sunt bani si daca totusi ar fi putut fi sunt alte discutii dupa modelul ,, daca si cu parca”. Astia sunt, cu astia defilam!

    0
    0
    1. Pai daca era de Liga a 4-a italiana,era acolo,nu fara echipa de 3 luni…
      Pe unii necunoscandu-i,tot spun,sper si cred, ca poate sare iepurele de undeva dintre ei,dar pana acum….”nema”….

      0
      0
  3. A aparut masinaria de imprastiat nisip/bile de care promitea firma din Galati? Nu a fost nimeni pe la Motorul sa vada?

    0
    0
    1. @adymax,cauta pe you tube,daca nu stii cum arata in realitate o masina SPECIALA „de imprastiat nisip si bile”….Adica o masina,cu nimic deosebita de cele care imprastie ingrasaminte chimice(ex.azot),diverse altele….
      Nu mai fiti atat de creduli,mai oameni buni…
      Nu ai citit?Pana atunci oamenii firmei,au pus mana pe lopeti si au trecut la treaba……

      0
      0
        1. Asta da lucrare!Daca pentru una din asta asteapta firma,atunci merita asteptarea!Daca scarmanarea aceasta,va trebui facuta periodic,cum va fi?

          0
          0
          1. Cred că trebuie scărmănat periodic, dar asta face parte din întreţinerea gazonului. La oamenii serioşi există un contract cu o firmă de specialitate care asigură mentenanţa. Şi aşa, gazonul sintetic are costuri de întreţinere cam de 5 ori mai mici decât cel natural. Aici mă refer la suprafeţe de joc decente, nu lăsate în plata Domnului…

            0
            0
  4. @opla,dar ce facem atunci cand nici partea beneficiara(Primaria Arad) si nici partea „specialista”,nu sunt seriosi?
    O luam de la capat?Daca Administratia Bazelor Sportive,ar avea un asemenea utilaj,terenurile Motorul si Sega ar fi mereu „ca si noi” atunci cand se recomanda, dar ar putea fi si inchiriata bazelor private,doar in Arad existand nenumarate….

    0
    0
    1. Eu, sincer, mă aştept (vorbind realist, nu-mi doresc asta) ca gazonul de pe Motorul să reziste cât o rezista, apoi va urma, probabil un circ cum am mai avut de atâtea ori parte, după care, poate, se va recondiţiona în măsura în care se mai poate. Că aşa-i la noi…

      0
      0
      1. Aoooleu @opla…..nici nu vreau sa ma gandesc la varianta expusa de catre tine,macar ca este cat se poate de pertinenta si sustenabila….Da-ti peste gura si nu cobi!Bate in lemn,dar nu in masa de lemn!Macar in superstitii sa ne apucam sa credem,pentru ca in promisiuni,devenite ulterior mereu minciuni….suntem satui!Realizarile lui Munchhausen si Pinnochio!!!!!
        Sper ca o minte luminata sa nu preia lucrarea,la cate discutii si probleme au fost,decat daca se considera a fi perfecta,dar exista o comisie in acest sens?Apoi garantia,care ar putea fi subiect de sute de pagini de contract!

        0
        0
    1. Mmmda…cea din filmuletul lui opla,costa se pare 32.000,dar asta nu este treaba si problema noastra.
      Ceea ce stim insa cu siguranta este faptul ca daca ai gazon sintetic,ai tractorase de tuns,de ierbicidat,de imprastiat ingrasaminte,dar atunci cand ai sintetic,trebuie sa ai si un asemenea utilaj,fara doar si poate.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button