„Poker” la revenirea din cantonament pentru puștii lui Gaica, aspiranți la un loc în Liga 3-a

„Poker” la revenirea din cantonament pentru puștii lui Gaica, aspiranți la un loc în Liga 3-a

Medaliați cu bronz în ediția 2017-218 a Ligii Elitelor Under 17, utiștii pregătiți de Sandu Gaica și Adi Ungur au pornit la drum într-un nou sezon ce i-ar putea vedea implicați în eșalonul trei al fotbalului românesc. Puștii „roș-albilor” au demarat pregătirile de aproape trei săptămâni, având la bază și un cantonament de 9 zile în Alpii austrieci, la Mallnitz.

Arădenii au revenit acasă duminică, jucătorii au primit două zile libere, iar în această seară au disputat și un prim amical după perioada de acumulări fizice. Pe terenul ICRTI, adversarul UTA-ei Under 18 a fost divizionara a patra, CS Ineu, pe care a învins-o cu 4-2. Miculescu, Nuber și Karmanoczky prin autogolurile provocate de Dumitru și Haloș, plus Duma, respectiv Hubăr și Teședan și-au trecut numele pe listele marcatorilor.

Deocamdată, clubul UTA nu a primit un răspuns de la Federația Română de Fotbal privind cererea de înscriere în noua ediție a Ligii a 3-a, dar: „Jucătorii trebuie să se pregătească pentru ei, pentru cariera lor, prezentul și viitorul lor în fotbal. Dacă vor avea ocazia să joace în Liga 3-a cu atât mai bine, dar dacă nu vom primi loc nu e nicio tragedie. Știm deja că suntem angrenați în Liga 4-a, de fapt vom și debuta pe 11 august pentru UTA în acest eșalon, apoi vom vedea ce se va întâmpla și cu cealaltă competiție. Repet, datoria noastră este să dăm maxim la antrenamente și meciuri, indiferent de competiția în care vom juca. Astăzi am făcut un antrenament extrem de util în fața unei echipe solide de Liga 4-a”, a menționat Sandu Gaica, antrenorul tinerilor utiști.

Fără aportul a mai mulți jucători importanți, ca Iacob, Voștinar, Zdrențan, Berar sau Ponta, zărăndanii nu au arătat prea bine în fața „roș-albilor”. „Bineînțeles că mă așteptam la altceva. Dincolo de absențe, ar fi trebuit să avem o altă atitudine”, a fost scurtul comentariu al lui Cristi Sculici, „principalul” ineuanilor.

Formații:

UTA Under 18: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Pașcu – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Nistor. Au mai jucat: Costache – Cocriș, Mohaci, Moraru, Vulturar, Duma, Gavrilă, Răzban, Jula, Țăndău.

CS Ineu: Pușcaș – Spătaru, Kamanoczky, Nuber, Dragoș – Teședan – Dan Mîneran, S. Balaci, Belei, Hulbăr – Berari. Au mai jucat: Tulcan – Dodu, Nemțanu, Ciurdaru, Kotroczo, Țuțura, Tulcan

Până la debutul noului campionat al Ligii 4-a, UTA Under 18 mai întâlnește Curticiul (sâmbătă), Centrul Național de Pregătire Timișoara (marți) și Dudeștii Noi (Liga 4-a Timiș – sâmbătă, 4 august). Și Ineul mai are un test peste două zile, cu Aurul Brad.

Facebook Comments
5
0

Un comentariu


  1. Bravo baieti!Bravo Nea Sandu si Mugur!Multa bafta si un debut cat mai rapid la echipa mare!!!

    6

    2
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.