National Sebis

Sebișenii au pus lucrurile în ordine la Felnac după o oră de joc! După despărțirea de Dagău, Naționalul își aduce alți doi portari





Fiindcă a avut câțiva jucători de testat, Călin Cojocaru, managerul Sebișului, a programat trei amicale în tot atâtea zile. După 1-1, ieri, la Sântana, a sosit un 5-1 pe terenul unei alte prim divizionare județene, Victoria Felnac. Totuși, scorul a fost egal, 1-1 (goluri Petrehele din penalty, respectiv Pîslaru), timp de o oră de joc, după care „artileria grea” a Naționalului a pus lucrurile în ordine. S-a încheiat 1-5 după reușitele lui Mărgărit, Enciu, Onțel și Moisi.

Lucian Ciba și-a pus deocamdată amprenta asupra lui VI-FE prin transferul unor fotbaliști cu care a lucrat la Macea, Sîrbu, Petrehele, Tipel și Pîncotan, dar și pe Cioncioiu de la Turnu. În plus, la VI-FE a ajuns și Vali Fritea, care s-a despărțit de Pecica în această vară. Petrehele chiar a înscris de la punctul cu var după un fault în careu asupra lui Trifan. „Ca și joc, timp de 55-60 de minute am fost mulțumit, iar implicarea jucătorilor a fost totală pe tot parcursul partidei. Sigur, când adversarul de Liga 3-a a băgat în teren jucătorii din prima echipă, care mai erau și proaspeți, s-a făcut diferența și pe tabelă. Dar, pentru momentul în care ne aflăm acum cu pregătirea sunt mulțumit de fața echipei mele”, a menționat Lucian Ciba, care nu a putut conta pe Dolga și Geanîm.

Dacă ieri a oficializat transferurile fundașilor Andu Moisi (ex. Poli Iași) și Codruț Anghel (ex. Chiajna II), astăzi Naționalul a căzut la o înțelegere cu alți trei fotbaliști. După despărțirea de Dagău, care ar dori să se concentreze pe școală, „alb-albaștrii” s-au orientat spre alți doi portari, respectiv Toma (20 de ani, ex. Mioveni) și Georgios Gakos (foto, 20 de ani, ex. Luceafărul Oradea), dar și cu fundașul stânga Igor Spepancev (27 de ani). La echipă a revenit și Claudiu Vereș, în timp ce Tătulea va juca la FC Universitatea Craiova, iar Szillard Vereș la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Știu că acest tur de forță e solicitan pentru fotbaliști, dar îmi doream să-i văd pe unii la lucru înainte de a lua o hotărâre finală în ceea ce-i privește. Mai jucăm și mâine la Gyula, cu Szegedul, iar fotbaliștii vor primi liber până marți când intrăm în cantonament la Sebiș”, a explicat Cojocaru.

Formații:

Felnac: Nichici – Sîrbu, Coincioiu, Vidican, V. Fritea – Petrehele, Tipel – Iercan, I. Bogdan, L. Stanciu – Sabău. Au mai jucat: Felnacichi, Pîncotan, Trifan, Baroti.

Sebiș: Toma (30 Jianu, 60 G. Gakos) – A. Pop (60Poștoarcă), Cooper (60 Moisi), Pîslaru (60 Dumitrache), Anghel (60 Stepancev) – Ciochină (60 Pintea), Rugină (60 Ruță) – Susan (60 Mărgărit), Petculescu (60 Onțel), Cl. Vereș – Nicolas (60 Enciu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button