Șoimii Lipova

Rus îi face din nou cu ochiul lui Popa: „Îl vrem, e arădean, dar…”





Pentru a treia oară în ultimele 4 luni Ionuț Popa și-a manisfestat interesul față de Ciprian Rus. O făcuse după eșecul din campionat, de la Călărași, când atacantul arădean a marcat un gol și a oferit un „assist” în victoria echipei sale cu UTA (2-1), apoi în urmă cu 4-5 săptămâni la despărțirea fotbalistului de Dunărea și azi, când Lipova a marcat singurul gol în poarta „roș-albilor” prin același jucător. Rus chiar a dat dovadă de mult sânge rece, după ce i-a driblat pe rând pe Orlic și Manea și a înscris cu călcâiul în poara goală.

La finele amicalului cu lipovanii, Ionuț Popa i-a deschis din nou, oarecum, vârfului de 27 de ani. „Îmi place Cipri Rus din punct de vedere sportiv. Este un jucător de-al nostru, arădean, care în cazul unei înfrângeri a echipei nu va putea umbla oricum prin oraș. Normal că îl vrem, mai departe nu este problema mea, ci a conducerii”, a spus tehnicianul, în condițiile în care acum trei zile, după testul pierdut cu 2-1 la Gyula, cu Szegedul, spunea că ar mai avea nevoie de un atacant de viteză.

După despărțirea de Dunărea Călărași, Rus avut contacte cu mai multe formații din primele trei eșaloane. Acum două săptămâni, părea să ia drumul celor de la Rapid, dar un scurt-circuit în înțelegerea cu bucureștenii l-a ținut acasă, la antrenamentele Lipovei. Din informațiile noastre, „șoimii” i-au și propus un contract, dar nici Național Sebiș și Crișul Chișineu Criș nu au stat cu mâinile în sân.

2 comentarii

  1. Bate-ți gura degeaba! Băiatu-i cu gându la prietenii Sămădăi dă pă Teuz! Vocea porumbelului răgușit adevar graiește!

    0
    0
  2. Nu vreau sa dau verdicte, dar la ce are UTA, azi, in atac Cipri Rus ar avea loc sigur, ar fi foarte util. Doar sa vrea si el si-mai ales- si pretentioasa conducere de la UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button