Fotbal judetean

Cap a strâns rândurile la Vamă: O parte dintre vechii componenți ai lotului a revenit la Nădlac pentru un campionat liniștit de Liga 4-a





Salvată de la retrogradarea în Liga 5-a de Crișul Chișineu Criș, care a urcat un eșalon, Victoria Nădlac își apără onoarea și nu va mai fi echipa de copii pe care a bătut-o toată lumea în returul stagiunii trecute. Un mare merit pentru strângerea rândurilor îl are noul antrenor, Dani Cap, care a capacitat mulți jucători din vechea gardă, dar și din localitățile învecinate, iar trupa de la Vamă nu arată deloc rău.

Aceasta a câștigat și un prim amical în această vară, sâmbătă, pe terenul terenul maghiarilor de la Totkomlos. A fost 4-2, cu „dublă” pentru Corbu și câte o reușită în dreptul lui Coriteac și Drîglă. Până la această oră, Cap se bazează pe următorul lot de jucători: Rașca, Pătean (portari) – Bălaș, Luculescu, Gabor, Taloș, Bulz, Corbu, Coriteac, Drîgla, Bozian, Sinkovicz, Grasa, Caba, Nagy, Lăpușan, Mocriș, Bondea, Badea și Cotuna (jucători de câmp). „Obiectivul va fi salvarea de la retrogradare, iar dacă cumva reușim să ne clasăm între primele 8-10 echipe, ar fi perfect”, a menționat Cap.

Victoria Nădlac a terminat turul ediției 2018-2019 a Ligii a 4-a pe locul 7, cu 21 de puncte. După primele două runde din stagiunea de primăvară, când s-au considerați nedreptățiți de arbitri, seniorii nădlacani în frunte cu antrenorul Rudy Lakatos au făcut pasul înapoi, iar „grădinița” lui Ionuț Tufă nu a reușit să mai facă niciun punct și a terminat sezon pe ultimul loc în clasament.

 









Un comentariu

  1. Hopa pregatitiva dragi arbitri revine rasca,arbitrul zaharia stie de ce a fost în stare săracul a plecat de la meci cu hainele taiate

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button