UTA Arad

UTA mai testează un mijlocaș ghanez, ciclul săptămânal a început cu antrenament la ora jocului cu Daco-Getica





După ultimul amical al verii, 2-1 cu Șoimii Lipova, Ionuț Popa a repus pe tapet problema ultimelor adiții la nivel de lot în vederea stagiunii de Liga 2-a ce începe în acest weekend. Antrenorul „Bătrânei Doamne” mai vrea neapărat cel puțin un fundaș central și o „aripă” stânga, însă și un atacant de viteză ar fi binevenit. Din câte se pare, problema portarului a fost rezolvată odată cu înregimentarea lui Miroslav Orlic, portarul austriac de origine sârbă.

În categoria fotbalist de bandă stânga se încadrează Charles Duku, un ghanez de 23 de ani care a participat la antrenamentul de azi al „roș-albilor”. Jucătorii au intrat pe gazonul „Motorul 2” la ora 13, adică cea a jocului oficial de duminică, de pe terenul celor de la Daco-Getica București. Astăzi, „oficialii” arădeni au primit confirmarea că partida din cadrul rundei inaugurale a ediției 2018-2019 a Ligii a II-a va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1.

Celelate meciuri transmise pe micile ecrane (Digi Sport și Telekom Sport) din cadrul primei etape sunt

Vineri, ora 18: U. Cluj – Metaloglobus

Sâmbătă, ora 13: Farul – ACS Poli

Sâmbătă: 15,30: Petrolul – FC Snagov

Duminică, 15,30: ASU Poli – Chindia









9 comentarii

  1. De ce nu il vrea meszar pe cipri rus pt ca nu se vrea performanta la acest club doar pacaleli pt suporteri și blaturi pt smecheri

    0
    0
  2. Eu ca suporter nu las lua înapoi ,aduceți-vă aminte cind a plecat ,clubul avea probleme iar el a plecat la mai bine (corect)deci nu a înțeles situația clubului iar acum clubul săi înțeleagă greutățile ,pai dacă e așa bun era deja cel putin dacă nu liga1 la echipele care și-au anunțat obiectiv promovarea din liga2!

    0
    0
  3. Mai baiatule Cipri nu are nevoie de milogeala nimanui . Ce trebuia sa faca foamea doar ca sa fi tu multumit ? Ii intretii tu familia ? Stsi linistit sre oferte . Nu este chiar asa cum credeti voi . Putea sa ajute Uta daca era nevoie de el .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button