UTA Arad

Primăria va face recepția pe „Motorul”, iar joi seara UTA își prezintă oficial noul lot de jucători





Amicalul „Bătrânei Doamne” cu Șoimii Lipova nu a fost tocmai unul de prezentare a lotului de jucători pentru sezonul 2018-2019, astfel că utiștii sunt chemați joi seara, pe noua arenă „Motorul” pentru o prezentare așa cum scrie la carte. Deși imperfecțiuni (marcaje strâmbe, porțiuni vălurite și cu prea puțină iarbă sintetică) s-au găsit destule și azi de către reprezentanții Primăriei, dar și de către jucătorii și antrenorii UTA-ei, care au susținut un prim antrenament complet pe noul sintetic, gazonul montat de firma ISCHI va fi recepționat până joi. Tot atunci, în nocturnă, susținătorii Campioanei Provinciei sunt invitați în Aradul Nou.

”UTA își invită toți susținătorii joi (2 august) seara, la stadionul <<Motorul>>, unde reflectoarele vor fi aprinse pentru prezentarea clubului!

De la ora 21:00, apar în fața publicului toate echipele din cadrul clubului, precum și staff-urile tehnice, începând cu grupele de copii și încheind cu echipa mare.

Suporterii noștri au ocazia să vadă pe viu și echipamentul pe care UTA îl va purta în stagiunea 2018-2019 a ligii secunde cu ocazia unui meci demonstrativ organizat între componenții lotului primei echipe.

Accesul este gratuit, vă așteptăm în  număr cât mai mare!” – se precizează pe site-ul oficial al clubului emblemă al orașului.

Altfel, utiștii disputa și mâine un meci amical în județul Timiș, pe terenul divizionarei a patra, Avântul Periam. Confruntarea ar trebui să înceapă în jurul orei 17.

10 comentarii

  1. Eu zic sa mai jucati o data cu Lipova si joi . Ca a fost un meci bun facut sambata de ambele echipe .

    0
    0
    1. Si daca nu vine nici un suporter,ceea ce nu prea imi vine sa cred,doar parintii juniorilor ar fi mai multi de 100!!!!!

      0
      0
      1. @Vali…Hai sa calculam impreuna,ce pepiniera are UTA doar,fara Atletico dublat,tot acelasi lucru,dar fara ei considerati….Juniorii UTA, fosti U 19,ai lui Petcut, Cei 2001 ai lui Gaica,2002 ai lui Mircea Aslau,apoi 2004&2005 cu Marginean,2006 ai lui Botis,2007 ai lui Tigan,2008 ai lui Hermann,2009&2010 si chiar 2011 cu Nistor si Polgar,sa ma ierte daca am uitat pe careva….Nu trebuie multa matematica si vei aduna cel putin,cel putin, 200 juniori….Daca doar un parinte la doi copii,ar fi prezenti,tot nu se potriveste ceea ce spui,100 persoane….
        Care parinte nu vrea sa-si vada copilul prezentat la o inaugurare,indiferent ca are 6 ani sau 18 ani?Bine sau rau,se inaugureaza in sfarsit ceva,indiferent cine va taia „pamblica” si sper sa nu o faca Falca,sa nu aiba acest tupeu josnic…sunt momente unice,toti acesti copii au un tel!UTA mare!Ca doar unii vor parcurge treptele performantei,este alta discutie….Cum ai grija de ei si ii cresti,asa ii ai ulterior si dupa cum vad,sunt pe maini bune….
        Sper sa fie o mica sarbatoare, la gandul ca totusi va veni ea si inaugurarea stadionului Neuman candva…..Atunci sa chefuim 3 zile si 3 nopti ca si in basmele imparatesti!
        HAI UTA MEA!Nu sunt norii atat de negri!
        Puneti mana si faceti abonamente….cele mai ieftine,chiar si cei din diaspora….

        0
        0
    1. Ei nici chiar asa @Crristi….UTA nu cred ca pune autocare la dispozitie de la Podgoria la Motorul si nici mici si bere nu cred ca se dau gratis….
      Vom vedea totusi….In general aradenii sunt curiosi de un lucru nou,o nocturna..”selfie-uri”…
      Doamne da sa ne calcam in picioare…..Cand s-a inaugurat instalatia de iluminat nocturn de pe UTA,a fost plin!Asta chiar daca unii intrebau care este UTA????
      UNA ESTE CLARA!Ar trebui inundat terenul cu ajutorul hidrantelor,daca exista, nu numai cu instalatia de irigare,care se pare ca este sub capacitatea necesara….
      Sa se vada daca se scurge apa,nu balteste pe alocuri si mai ales sa se incerce si canalizarea….Sa nu ne trezim in campionat cu o ploaie torentiala si sa ne facem din nou de ras!!!!Ar fi prea mult!

      0
      0
  2. Aoleu,,acum citesc ca urmeaza zilele Aradului…. cu Andra si Loredana Gro(a)za….pentru ca ma ia groaza,ca nu cumva sa-i vina Faraonului vre-o idee nastrusnica si sa organizeze concerte pe Motorul,pentru ca asa declara,cum ca este destinat si „altor evenimente”….Sa ne ferasca sfintii,pentru ca Imperator Maximus,ar fi in stare de orice….doar ca sa-si scoata parleala si imaginea rau sifonata!
    Reteta lui ar fi buna cica,preluata de la fostul caimacan,sahinsah Boc,mahar de Cluj,care mai bine distruge gazonul Arena Cluj,pentru cateva zile de Untold si echipa joaca pe la Tg.Mures!
    Da….unii veti spune ca merita,aducand orasului milioane de euro,dar daca se va intampla pe Motorul destinat si „altor evenimente”,cum spuneam,ca doar nu s-a referit Falca la o Daciada,am belit cosorul!
    Sincer m-as si mira,daca pana acum se buzunareau doar brichete,sa se mai inchida ochii spre fumatori…Orice tigara,luata de vant, putand gauri sinteticul,sau chiar mai rau…Atunci ce evenimente vrea Falca?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button