Fotbal judetean

Morariu și Petcuț – cele mai importante achiziții ale Săvârșinului pentru un (nou) campionat de Liga 4-a deasupra liniei





Chiar dacă nu s-a reunit în efectiv complet, Cetate Săvârșin știe pe ce se bazează în noul sezon de Liga 4-a. Marius Neamț a bătut în cuie transferurile estivale și speră într-un campionat liniștit, deasupra liniei de retrogradare. „Ne-am întărit exact pe posturile unde eram deficitari, iar în rest le vom acorda șanse juniorilor din localitatea noastră și împrejurimi. Doar Toc nu mai face parte 100% din lot față de sezonul trecut și asta pentru că a plecat din nou în străinătate. Ceva întrebări sunt și în dreptul fraților Petrean, dar vom încerca să-i convingem să rămână cu noi. Obiectivul de clasament e salvarea, sper să nu mai avem emoții ca anul trecut”, spune antrenorul-jucător al echipei din comuna regală.

Achizițiile au început de la portar, iar fostul măcean, Daniel Toader, a bătut deja palma cu „roș-galbenii”. În defensivă sunt nu mai puțin de trei noutăți, respectiv Neagu (ex. Făget) și Drăgan (revenire) pentru centrul, respectiv Dan Morariu (ex. Păuliș) pentru banda stângă. Pentru orice post de la mijloc în sus, Cetate contează și pe George Petcuț, fotbalist crescut de UTA, cu trecut la Unirea Alba Iulia sau Poli Timișoara, ultima oară la Victoria Felnac.

Un singur amical vor disputa cei de la Săvârșin înainte de primul meci pe puncte, din 11 august și acela va avea loc marți, în nocturnă, la Felnac. Cetate a terminat pe locul 13 ediția precedentă de Liga 4-a, avându-le sub ea doar pe Frontiera Curtici și Victoria Nădlac.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button