Gloria LT CermeizTOP ARTICOLE

Anca: „Nu mă așteptam să fie atât de ușor, dar adversarul era la începutul pregătirii de vară. Nu avem obiectiv în Cupă!”





Dacia Gepiu nu a fost tocmai nuca tare peste care se aștepta să dea Cermeiul în primul tur al Cupei României. Fără câteva piese importante care au luat trofeul în județul Bihor, ca Iambor sau Dobrescu, dar și o condiție fizică precară, „galben-negrii” nu au fost niciun moment în joc cu „sămădăii”.

Asta a subliniat și tânărul antrenor al „alb-roșiilor” după succesul cu 5-0 de azi. „Nu mă așteptam să fie chiar atât de ușor. Noi venim după două zile intense de cantonament, însă, totuși, am prins un adversar aflat de abia la începutul pregătirii de vară, ce nu a putut să ne țină piept. Victoria a fost fără dubii, scorul putea să fie și mai mare, dar sunt foarte mulțumit de ceea ce am văzut azi. De jocul colectiv și individual al băieților”, a spus Radu Anca.

Capătă, Vlad (2), Mager și Sabău sunt marcatorii de la Gepiu, primii trei sosind în această vară în „alb-roșu”. „Mă bucur că trei dintre noile achiziții au și marcat azi, jucători în care personal am mare încredere. Mă bucură revenirea lui Mager, el are un tur de Liga a 3-a și se va reacomoda ușor. Îmi pun speranțe mari în Capătă, un jucător foarte bun care, chiar dacă în ultimii ani a jucat în județ, a făcut-o la o echipă cu pretenții și s-a pregătit serios. Sunt convins că experiența anterioară de la echipe de Liga 2-a și a 3-a îl va ajuta să intre rapid în ritmul nostru. Oricum, dacă reușim să îmbinăm experiența unor jucători ca Vezan, Polgar și Capătă cu tinerețea lui Deta, Mager și Michel Vlad, vom reuși să aliniem o echipă competitivă cu care să nu mai avem emoțiile de anul trecut. Ne-am mai dori un mijlocaș central și unul lateral, am vorbit cu președintele Bulza să vedem ce reușim”, a menționat Radu Anca după victoria din județul Bihor. Matiș, Dolga și Prună au fost menajați de cermeiani în plin cantonament: „Ne întoarcem în cantonamentul de la Moneasa de unde vom ieși sâmbătă dimineața cu un joc, cu o echipă de liga inferioară din județ. Așteptăm să vedem seria și să finalizăm cu bine aceste trei săptămâni de pregătire, fără a avea accidentați și să începem cu dreptul meciurile pe puncte”.

Până una alta, peste două săptămâni, Lunca Teuz Cermei mai are treabă și în competiția KO. „Nu avem obiectiv în cupă, vrem să jucăm cât putem. Important este să nu ne accidentăm, asta este cel mai important la aceste partide. În plus, fiind -totuși – partide oficial vedem foarte bine și cum stăm cu pregătirea tehnico-tactică, în așa fel încât să putem remedia din probleme până la începutul campionatului”, a adăugat fostul mijlocaș utist, care a abordat partida cu trei juniori, deși nu era obligat să o facă încă în Cupă.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button