Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

David Petruț a ales Steaua la numai 14 ani: „Are toate calitățile să reușească!”





Performanța UTA-ei Under 15 în stagiunea precedentă nu a rămas fără ecouri printre cluburile potente din punct de vedere financiar. „Roș-albii” au devenit vicecampioni naționali și chiar adversarii din ultimul act au pus ochii pe câțiva dintre jucătorii arădenilor. Mai mult, cei de la FCSB au venit cu oferte concrete pentru Cătălin Vulturar și David Petruț, iar ultimul a și decis să-i dea curs.

Deocamdată, clubul UTA a fost de acord cu solicitarea fundașului de 14 ani de a începe pregătirea cu grupa de 2004 (antrenor Ionuț Ilie) a grupării patronată de Gigi Becali, urmând să parafeze și o înțelegere scrisă cu bucureștenii după stabilirea unor clauze. „Într-adevăr, David e la Academie la FCSB și – probabil – va juca acolo de acum înainte. Are toate calitățile să reușească și la un club de profilul Stelei, nu degeaba era căpitanul grupei de 2003, vicecampioană națională, în condițiile în care el era cu un an mai mic. Meritul mare pentru progresul lui David îl are profesorul Dinu Donca, cel care a lucrat cu el de la 7 ani la CSȘ Gloria, dar și părinții săi care i-au fost mereu alături de când a început fotbalul”, spune Radu Mărginean, antrenor al echipei de argint a Aradului, alături de Donca.

Petruț a participat și la tabăra de vară de la Tărlungeni, semn că va fi selecționat la naționala Under 15 a României. Dacă Steaua și UTA vor parafa actele transferului, arădeanul de 14 ani speră să calce pe urmele lui Dennis Man, plecat la gruparea bucureșteană la 18 ani.

2 comentarii

  1. Nu se dau jucatori la virsta asta. Nustiu de ce este foametea asta. Mai aveti putina rabdare.Profita ciobanul care se inbogateste pe spatele altora.

    0
    0
  2. Domnul scrib în titlul dumitale minți cititorii! Dacă încă nu esti la curent cu asta nu meriți să te numești ziarist sau ce esti tu. Steaua Bucuresti este echipa armatei nu a celebrului puscarias pe care il slujește după modelul celor din Bucuresti. Te rog sa schimbi titlul si anunta corect cititorii cum ca jucătorul a ales echipa condoanelor nu STEAUA BUCURESTI!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button