Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Irimia și Zăbraniul visează frumos în Cupă: „Să mai avansăm câteva tururi și să dictăm ritmul partidelor!”





Aradul nu și-a pierdut câștigătoarea fazei județene a Cupei după primul tur al întrecerii naționale. Victoria Zăbrani și-a valorificat avantajul terenului propriu în fața Giarmatei și visează la un parcurs cât mai lung în competiția KO. „Am început foarte bine și ne-am făcut meciul puțin mai ușor. Altfel, știam că vom avea probleme cu o formație de Liga 3-a, preocupată de joc, cu destui fotbaliști tineri, dornici de afirmare. De altfel, Giarmata a echilibrat apoi meciul, dar atitudinea și concentrarea băieților a fost excelentă, iar calificarea nu a fost pusă niciun moment în pericol. De la Paul Șoltesz, care a apărat un penalty foarte ușor acordat și la Edu, care a jucat câteva secunde, cu toții merită felicitați. Sunt mândru de ei”, a afirmat Cristian Irimia.

Apreciind aportul ultimei achiziții la succesul cu trupa lui Leucă, Ioan Dragu, fostul goal-keeper a și trasat obiectivul în Cupă. „Pentru o echipă mică cum suntem noi, ar fi foarte important să mai avansăm câteva tururi. De asemenea, le spun mereu elevilor mei că-mi doresc să dictăm ritmul partidelor, indiferent cu cine jucăm.  Am reușit și azi o bună bucată de timp, dar asta ne propunem și pe mai departe. Nu are rost să spun acum ce echipă mi-aș dori să vină la Zăbrani în Cupă, că risc să fiu căutat de Steven Spielberg să lucrăm împreună la un scenariu de film SF”, a adăugat Irimia.

Sunt șanse mari ca în turul următor al Cupei, Zăbraniul să întâlnească una dintre formațiile arădene de Liga 3-a, Cermei, Lipova sau Sebiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button