Fotbal judeteanzTOP ARTICOLE

Curtici – Sântana – șocul primei etape a Ligii a IV-a Arad! Vezi programul întreg al rundei de sâmbăta viitoare





Un deces în familia președintelui AJF Arad a amânat stabilirea țintarului pentru ediția 2018-2019 a Ligii a IV-a Arad pentru astăzi. Cele 15 combatante înscrise în competiție au aflat cu cine vor juca peste exact o săptămână pe puncte, existând și un prim derby: Curtici – Sântana. Din primul eșalon județean va absenta după aproape 15 ani Voința Mailat, echipă ce a decis să-și continue existența în Liga VI-a.

Iată meciurile de care vom avea parte, sâmbătă, 11 august, de la ora 18:

CS Ineu – ACS Socodor (ora 11)

Victoria Zabrani – Victoria Felnac (ora 11)

Podgoria Pîncota – Șoimii Șimand (ora 11)

Cetate Săvârșin – Speranța Turnu

Glogovăț – Progresul Pecica

Frontiera Curtici – Unirea Sântana

UTA II – Victoria Nădlac

Păulișana Păuliș stă

De altfel, curticenii au parte de un debut infernal de sezon, căci în etapa secundă merg la Pecica, iar în runda a treia o gazduiesc pe UTA II, formație ce se pregătea de Liga 3-a. Zăbraniul are parte de prima „ciocnire” adevărată în runda a patra cu CS Ineu, acasă, cu mențiunea că ambele echipe au parte de etapă liberă până la acea dispută.

Vom reveni cu programul complet al turului de campionat al ediției 2018-2019 al Ligii a IV-a Arad.









Un comentariu

  1. Da,Asa este.Dupa mai bine de 15 ani, MAILATUL,se retrage din liga,a4a.Au fost 2 oameni, inimiosi la Mailat, nea ILIE, si nea MOLNAR,care Mai bine de 15 ani,fara nici un sprijin din alta parte,Au investit bani lor privati,in echipa, acestui sat. Si care este multamul…? Trec pe linga tine fotbalisti,care au,luat bani ,frumosi de la Mailat, si nici nu te saluta,ca nu zic ca te injura. Prea multe pretenti, la nivelul ligii a4a, ca sa nu mai zic 2 ,echipe de juniori,cind Mailatul,nu are copii nici pentru sicoala.Din cite am inteles nea ILIE, investeste in biserica de la km13 cind vii de la Timisoara spre Arad, biserica care ii poarta numele -SFINTUL ILIE, care in curind va fi declarata MANASTIRE,si cred ca face mai bine decit sa investeasca in fotbal. Nea MOLNAR, citi bani a investit in fotbal, putea sa traiasca linistit pina la adminci batrinete,si sa cumpere si sa cupere si cazinoul din Arad. Poate de dl.Molnar ca s- a retras,se mai bucura unii arbitri.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button