UTA Arad

UPDATE! Un împătimit suporter utist din Iași a oferit prin intermediul sportarad două abonamente valabile pentru sezonul 2018-2109





Nu mai e o noutate că cea mai titrată grupare fotbalistică din afara Bucureștiului e iubită peste tot în țară și străinătate. Recent, am fost contactați de unul dintre aceștia, avocatul Cătălin Mihăescu, din Iași, care și-a exprimat dorința să o ajute pe UTA prin achiziționarea a doua abonamente. Cum dânsul nu se poate deplasa odată la două săptămâni sute de kilometri din Copou până la Arad dorește să ofere cadou cele două abonamente unor suporteri arădeni. Singura sa condiție este ca prenumele susținătorilor „roș-albi” să fie Cătălin și să reprezinte două categorii: un vechi utist (de la 40 de ani în sus – un abonament VIP, la tribuna I – Sector A0) și un tânăr utist (până în 25 de ani, la tribuna a II-a – Sector C).

Avocatul Cătălin Mihăescu a contactat „microbul” UTA în urmă cu 38 de ani. Are o întreagă garderobă în culorile „roș-albe”, dar și alte obiecte de preț, cu valoare sentimentală, cum ar o sticlă de vin cu autografele jucătorilor care evoluau în anul 2006 sub comanda lui Marius Lăcătuș în Liga 1. „De la Iași să se audă în toată țara, cu UTA până la moarte! Iubim din tot sufletul UTA și încercăm să ajutăm cu mult drag această echipă! Avem și un respect enorm pentru un mare antrenor, Ionuț Popa. Suporterii trebuie să-l respecte pe acest om, mai ales că este arădean de-al dumneavoastră”, transmite înflăcăratul fan din orașul celor 7 coline.

Revenind, să spunem că primii cititori ai sportarad.ro care ne contactează la numerele de telefon 0755-772179 și 0799-908610 și îndeplinesc cerințele expuse mai sus vor beneficia de abonamentele achiziționate deja de avocatul Cătălin Mihăescu.

UPDATE 1 !

Abonamentul la tribuna a II-a și-a găsit destinatarul. Este vorba despre Cătălin Bele (16 ani). Așteptăm să fim în continuare contactați de un suporter de peste 40 de ani cu numele Cătălin pentru abonamentul de la tribuna I.

UPDATE 2!

Și abonamentul VIP, la tribuna I – Sector A0 și-a găsit proprietarul. Este votba despre Cătălin-Paul Copaci (46 de ani). Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la meciurile de pe teren propriu ale „Bătrânei Doamne”!









7 comentarii

  1. Stimă și respect domnului din Iași! Felicitări și conducerii sau mă rog, lui falcă sau cine a decis că tinerii să intre cu bilet redus! Trebuie cumva readusă lumea la stadion, și insuflată tinerilor dragostea pt echipa locală, să nu mai aud de copii arădeni fani FCSB sau Dinamo

    0
    0
    1. Sunt si eu curios unde s-a anuntat ca tinerii vor intra cu bilet redus. Ar fi fost frumos ca pentru elevi si studenti sa fie o anumita reducere la abonamente/bilete, dar nu mai exista regula asta de ani de zile, cam de prin 2009, daca imi amintesc bine ultima data cand am profitat de vreo reducere la abonament (am 24 de ani). Nu prea ai pentru ce sa feliciti conducerea… sunt niste preturi cam piperate pentru cei mici. Daca ai un loc de munca poate nu simti 200 de lei, dar altfel cam e o gaura la buzunar pentru un adolescent.

      0
      0
      1. Au anunțat că au gratuitate copiii până în zece ani, iar pentru elevi și studenți 5 lei biletul…

        0
        0
  2. Felicitari pentru initiativa! Ma bucur ca s-au si adjudecat deja abonamentele si sunt sigur ca noii lor posesori le merita pe deplin! Haide UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button