Alte sporturizTOP ARTICOLE

Cristina Ene și Ioana Roșca și-au adjudecat trofeul la dublu, la Trofeul „Ilie Năstase”





Primul trofeu, cel destinat celei mai bune perechi, s-a dat în această seară la „Ilie Năstase” Trophy. Cristina Ene și Ioana Roșca s-au impus cu 6-3, 6-4 în fața cuplului Ioana Gașpar/Camelia Hristea după oră și 9 minute.

Este al doilea turneu la care se impun cele două tenismene, după cel din Antalya din 2015. „Știam de la început că va fi un meci greu, adversarele noastre au experiență și joacă de mult timp împreună. Se înțeleg foarte bine, dar noi ne-am făcut treaba și am reușit să câștigăm. Per total a fost un turneu bun, faptul că ne înțelegem bine și în afara terenului contează mult. Doamna Anela (n.a Freer) este incredibilă, se ocupă foarte bine de noi, face tot posibilul ca acest turneu să se dispute în continuare și eu mă simt bine aici de fiecare dată când vin. Sper totuși să nu mă întorc anul viitor pentru că vreau să îmi cresc nivelul și să joc la turnee mai mari, dar dacă situația în clasament o va permite, mă întorc cu plăcere. ” au fost cuvintele Cristinei Ene după finalul partidei într-o declarație acordată celor de la TV Arad.

Și colega sa, Ioana Roșca, a avut doar cuvinte de laudă despre turneul de 15000 de dolari organizat în orașul nostru: „Am câteva titluri la dublu, îmi place foarte mult pentru că este o echipă, mai și râzi, poate nu este la fel de serios ca la simplu. Eu și Cristina avem deja câteva titluri împreună, lucru ce ne face să ne înțelegem mai bine. Este doar a doua vizită a mea aici, dar în ambele ocazii m-am simțit foarte bine și un titlu câștigat la tine în țară înseamnă foarte mult. Ambele revenim după accidentări și acest rezultat este un plus, dar vrem să ne creștem și mai mult nivelul și de ce nu anul viitor să jucăm la dublu la US Open”.

Legendarul Ilie Năstase a fost prezent la festivitatea de premiere a turneului care îi poartă numele și a oferit și o scurtă declarație: „Sunt 14 ani de când acest turneu se dispută la Arad, sunt mulțumit de acest lucru și sper să reziste cât mai mult. Sunt jucătoare foarte bune la turneu, nu le putem aduce chiar pe cele mai bune din lume, dar oricum competiția are valoare”

Tot azi s-au disputat și sferturile la proba de simplu, cu următoarele rezultate:

A. Damaschin – N. Berberovic 4-6, 4-6

C. Ene – V. Karvouni 6-1, 3-6, 6-7

I. Roșca – A. Pirok 2-6, 6-3, 2-6

A. Mitu – G. Crăciun 6-2, 6-4

Mâine, pe terenul central al Activ Club, se vor disputa semifinalele de pe tabloul de simplu, după următorul program:

11:30 V. Karvouni – A. Mitu

Nu înainte de 13:30 N. Berberovic – A. Pirok

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button