Șoimii Lipova

Chef de goluri între colegele seriei a IV-a: FC Dumbrăvița – Șoimii Lipova 5-3





„Șoimii” lui Sabău s-au deplasat până la Dumbrăvița, pentru a-și măsura forțele cu cea mai „tânără” divizionară terță timișană. Echipa lui Bălu a promovat în urma barajului și se anunță una dintre nucile tari ale seriei a IV-a, acolo unde vor evolua și cele patru formații arădene.

Lipova chiar i-a luat pulsul Dumbrăviței și au descoperit o formație bine organizată, cu un apetit ofensiv deosebit. Scorul pauzei era 3-1, după reușitele semnate Bîrză, Rus și Briciu, respectiv Burlă. Fostul fundaș stâga al UTA-ei a transformat excelent o lovitură liberă de la 17 metri. Scorul părții secunde a fost egal, pentru timișeni mai înscriind Silaghi și D. Pop, în timp ce Trabalka a transformat un penalty obținut tot de el, iar Mădălin Popa a înscris din apropriere după o lovitură de colț executată de D. Rusu.

A fost ultimul test pentru lipovani înainte de prima partidă oficială a sezonului, de miercuri, de la Zăbrani, din turul doi al Cupei României. „Am întâlnit o echipă bună, bine organizată și cu destui fotbaliști de calitate. Jocul nostru de posesie a fost în general bun, ritmul, de asemenea, iar golurile le-am luat în special pe niște contre rapide ale adversarului tratate rău de băieți. În plus, în condițiile în care Bruno Vasiu nu e încă refăcut, l-am încercat pe Dobrean fundaș central și s-a văzut că nu e postul lui acolo. Dar, una peste alta, a fost un antrenament util pe un teren destul de rău, ce ne-a solicitat destul de mult din punct de vedere fizic”, a comentat Flavius Sabău, care nu i-a mai putut folosi azi nici pe Filip, Sulea și Vasinc.

Mihai – Savin, Calvin, Dobrean, Burlă – Poiană, S. Popa, M. Popa, D. Rusu – Filimon, Trabalka a fost echipa de start a lipovanilor, care după pauză au mai contat și pe: Bujor – Iova, Bercu, Stoin, Pașcu, G. Buta.

Andrei Sulea a avut un motiv cât se poate de întemeiat pentru absența sa. Atacantul de 27 de ani își unește destinele cu aleasa inimii sale, Romina, lipovanii urându-le mirilor Casă de Piatră și viață lungă împreună.









15 comentarii

  1. Am fost la meci ,cu tot respectul domnul Pop dar Burlă și DOBREAN au împreuna 190 de kg ,nu spun mai multe va lămuriri dmv ,dar o sa va lămuriti pe bani clubului pe care îl conduceti!

    0
    0
    1. Si Bruno a avut kg in plus cand a venit la Lipova, un tur s-a lucrat cu el, nu a jucat 30 min in total si acum e curtat de multe echipe. Hai sa ii dam putin credit antrenorului si sa vorbim in retur. Kg pe care le au cei doi acum vor disparea si vei vedea ce jucatori pot fi!

      0
      0
  2. Asa domnul Vali si propunerea dumneavoastra care ar fi ? Sa-i dau afara ? Si va contrazic impreuna au 165 kg . Burla azi a dat un gol frumos nu sa trecut de el, cat a jucat 45 min si-a facut treaba . Dobrean a fost incercat pe un post nou pentru el si am constatat ca ar avea mult de muncit ca sa poata juca fundas central . Dobrean isi face treaba lui foarte bine ca inchizator iar noi si cand scriu noi ma refer atat eu cat si staful avem incredere in toti jucatorii . A fost un meci de pregatire in care incercam n combinatii . Si in iarna in amicale am pierdut toate meciurile si ziarele scriau de dezastrul care va urma la Lipova, iar in campionat am urcat de pe locul 11 pe locul 6. Cred …..cred ca atim sa ne facem treaba .

    0
    0
  3. Domnule Vali daca esti asa destept imprumuta tu pe Lipova cu niste bani daca te ti asa expert ,esti cumva nutritionist”si apropo vizavi amatorilor care nu l-au halit pe Burla cat a jucat la UTA patru ani de zile si vad ca nu-i dati pace nici la Lipova lasati-l sa joace fotbal ca voi nu stiti multe sunteti zero barat”

    0
    0
  4. Domnul Vali sunt convins ca nu ati fost azi la meci sa vedeti echipa Soimii asta dacs intradevar ati fost. Dar daca tot sustineti ca ati fost stiti sa-mi spuneti cati din lotul echipei au lipsit azi ? Cati din posibili jucatori care prind cei 18 care se scriu pe o foaie la un joc au lipsit azi ? Ca de criticat ….ne pricepem dar de facut ceva este mai greu .

    0
    0
  5. Nu-i nici un bai. Daca in amicale nu incercerci varianate de joc atunci cind ? Hai Soimii ! Hai UTA!

    0
    0
  6. Buna ziua domnule Pop!
    Am fost saptamina trecut pe station la Lipova, cind se preconizeaza sa se termine stadionul ? ( terenul este inca vraiste). Tribunele si nocturna arata fantastic. Restul arata asa ca si in Aprilie cind am m-ai fost acolo.
    Sa stiti ca am fost foarte aproape unul de altul anul trecut (5 metrii) . Eu am venit die bai cu o masina alba cu numar de München (MQO….) , erati in fata unei case de pe strada spre bai. Doarece sint un om destul de timit nu am indrraznit sa ma opresc si sa vorbesc cu dumeavoastra.
    ( Eu am fost coleg de clasa la Lipova cu Pletl , era cu doi ani mai mare ca mine dar eram impreuna clasele 1-3 si apoi 2-4 la sectia germana la scoala de linga biserica ortodoxa din Lipova.)
    Hai Soimii !!! Hai UTA!!!
    Cu stima Werni

    0
    0
    1. Regret ca nu ati oprit masina sa ne cunoastem . Doar suntem oameni normali muritori de rand . Cat despre stadion sunt avansate lucrarile fata de paste . In momentul de fata se munceste pe interior la compartimentari la faiantari . Urmeaza in scurt timp sa ne apucam de gazon . Eu sper din tot sufletul sa fie gata pentru retur . Si atunci in functie de cum este gazonul vom hotara daca in retur ne mutam acasa sau mai asteptam pana in vara viitoare .

      0
      0
  7. Domnule Pop, dumneavoastra sunteti in „lumina reflectoarelor”.Aveti meritele dumeavoastra la echipa si oras, iar eu ce fac pentru echipa sau oras in afara ca nu pot uita de unde am plecat. Ce rost are sa ma postez cu dumeavoastra ? Voi ramine pe veci suporter al Soimii Lipova si UTA ( pina la moarte ), dar nu-mi sade bine sa ma bag in fata !
    Werner

    0
    0
    1. Domnul Werni credeti-ma sunt un om normal si mi-ar fi placut sa va cunosc . Mi-ar fi placut sa va ofer micul cadou care-l avem pregatit pentru dumneavoastra din partea mea si a baietilor. Este ceva simbolic care sa va aduca aminte de noi . Credeti-ma la nivelul nostru nimeni nu este in lumina reflectoarelor . Suntem mici suntem inimosi si iubim fotbalul atat . Nimic mai mult . Dar sper din tot sufletul data viitoare cand veniti in tara sa ne cunoastem .

      0
      0
      1. Ok ! Promit ! Dar nici nu stiu unde sa va gasesc, fiind plecat din 1992 in Gemania nu stiu unde aveti sediul , daca nu la stadion.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button