UTA Arad

Juniorul Copaci, decisiv cu primele goluri în „alb-roșu”: „Mister susține că am simț în fața porții și mă trimite mereu în careu la fazele fixe”





UTA a rezolvat meciul cu Farul marcând nu mai puțin de patru goluri, prin jucători din compartimente diferite. Fundașul Paul Copaci chiar a reușit dubla pentru „roș-albi” la primul său meci ca titular pe arena „Motorul”, deși se afla în lot și în urmă cu două-trei sezoane.

Înaltul apărător a apărut de fiecare dată în gura porții la centrările lui Vădrariu și Rus și, practic, s-a dovedit decisiv pentru echipa sa. „A fost un meci dificil pe o căldură infernală și un teren greu. Sunt fericit că am reușit să câștigăm și că am reușit să marchez primele mele goluri pentru UTA, în Liga 2-a. Mă bucură jocul echipei, rezultatul, mai puțin faptul că am luat totuși două goluri. Dar, până la urmă, atâta timp cât dai cu cel puțin un gol mai mult ca adversarul îți atingi scopul și asta am reușit noi astăzi. Repetăm mult la antrenamente inclusiv fazele fixe. Mister mă trimite mereu în careu, susține că mereu simțul acela, calitatea de a apărea periculos în fața porții adverse. Se știe că am mai dat două goluri și în meciurile amicale, dar – bineînțeles – nu le pot compara cu cele de astăzi”, susține fotbalistul de 20 de ani ai „Bătrânei Doamne”, care de-a lungul carierei sale a evoluat și pe posturi ofensive, cum ar fi al doilea atacant sau mijlocaș central. „Poate că a contat și acest lucru, dar și mai importantă este talia în acest fel de faze fixe. Poate, am fost și puțin norocos azi, dar și șansa face parte din joc. Sunt bucuros azi, dar de luni, atât eu, cât și colegii mei, vom fi cu picioarele pe pământ pentru a pregăti cât mai bine meciul de la Brăila. Trebuie neapărat să câștigăm acolo pentru a confirma jocul bun făcut azi”, a adăugat utistul.

Copaci a fost înlocuit în minutul 69 de Ionuț Popa și asta pentru că: „Luni am făcut o entorsă și toată săptămâna m-am antrenat simțind niște dureri. Prin minutul 60, am simțit că nu mai dau același randament și mi-am cerut schimbarea. Într-adevăr, această zi va rămâne una specială pentru mine, iar pentru asta aș vrea să-i mulțumesc și familiei mele. Ea a avut mereu încredere în mine, ei îi dedic cele două goluri”.

Paul Copaci e component al generației 1997-1998 crescută de Cristian Păcurar și Francisc Tisza, iar ultimul sezon l-a petrecut în împrumut, la Olimpia Satu Mare și CSM Școlar Reșița.









6 comentarii

  1. Felicitari, Paul! Ai avut o prestatie foarte buna astazi la care nu ne asteptam si ai fost cu siguranta omul meciului. O singura remarca, daca imi e permisa: ar fi bine sa nu te mai bucuri la gol in fata galeriei oaspete, nu de alta, dar ai provocat gratuit niste oameni care chiar nu meritau. Constantenii au venit in numar mare la Arad avand in vedere ce drum si ce calduri au indurat si, sincer, s-au comportat foarte respectuos si civilizat. Noroc cu noul nostru capitan, Costin, care si-a cerut scuze pentru gestul lui Copaci in fata faristilor, frumos din partea lui.

    0
    0
  2. bine mai baiatule…tine-o tot asa…nu te cunosc, cineva ma facea tatal vreunui copil etapa trecuta ca-ti tineam parte aici la comentarii, dar te asigur ca tin in totdeauna cu adevarul.

    0
    0
  3. offf păcat feri tiza trebuia clonat un adevărat pedagog ochii la fotbaliștii și nu mergea cu banii etc erai bun promovai sănătate fery tiza

    0
    0
    1. @denys,scuze ca as vrea sa te contrazic….Feri Bacsi este maxim ce doresti,dar doar pedagog nu este,in rest orice!Antrenor,pregatitor,indivizualitor!Care juniori reusesc sa tina ritmul sau merg mai sus cu dansul si chiar vor!El,pardon,dansul, sarjeaza pe ideea de munca incontinua!Fara pauza!De cand rasare soarele si pana cand apune!
      L-am vazut vorbind singur de nenumarate ori….Nu vine cu hartii sau planuri de antrenament,dar daca 2-3 ore tine antrenamente,nu inteleg cum face,dar nu repeta exercitiile!Pur si simplu ii vin brusc ideile si mingile medicinale nu lipsesc!
      Te lasa masca cata inventivitate si rabdare are…Adapteaza orice…banca culcata,zid,cerc,plasa,orice…
      Insista enorm pentru preluari si pase cu ambele picioare si exercitii la saltea,pentru elasticitate….O fi el,dansul mai de scoala veche,dar al naibii ca ii si iese mereu!
      Ce iese din pregatirea dansului,este garantat!
      Multa stima si maxime respecte,Tisza Bacsi!Multa si multa sanatate sa aveti!

      0
      0
  4. Bravo Paul ! Daca ve- ti primi incredere nu ma tem de viitorul clubului UTA. Ma repet . Oprea ,Iuga ,Copaci,Popa,Ianos,Costin, Rus,Matei, Gal! D- le Popa da-le incredere , cu acestia faci performanta. Si mai sunt cativa la Lunca Teuz . Aduceti-i acasa !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button