UTA Academie

„Puștii” lui Aslău au trăit periculos în derby: UTA Under 17 – ASU Poli 1-1





Ca și colegii lor mai mari, „puștii” lui Mircea Aslău au marcat pe finalul derby-ului cu ASU Poli, în cadrul primei etape preliminariilor Ligii Elitelor. Totuși, golul nu a folosit pentru trei puncte, ci doar pentru a evita un eșec ce ar fi putut fi fatal încă din debutul acestui mini-campionat.

Partida în sine nu a fost prea spectaculoasă, iar poliștii păreau să scape  în câștigători după ce au preluat conducerea la mijlocul părții secunde. Neamaivând ce pierde, arădenii au presat, au atacat cu toate liniile și, cu 4 minute înainte de final, au găsit golul de 1-1. Cel care a marcat pentru UTA Under 17 a fost Maier, cu o lovitură de cap. În acel moment echipele jucau 10 contra 10, după ce Rîpaș și Kuhn fuseseră eliminați pentru câte două avertismente. Mai mult, utiștii au terminat în 9, căci și Cocriș a văzut cartonașul roșu din același motiv.

„Știam și le-am și spus băieților că vom avea un meci greu cu o echipă omogenă, campioană națională acum un an de zile la categoria ei de vârstă. Dar, cu puțin noroc și dacă am fi evitat greșeala de la gol, puteam să scoatem mai mult din acest meci. Am avut, totuși, 5-6 situații clare de partea noastră. Dar nu avem ce face, trebuie să luptăm în continuare, va fi și un meci retur, dar și alte partide pe care încercăm să le câștigăm. Chiar dacă fizic nu am stat rău nici azi, vrem să arătăm din ce în ce mai bine. Au fost totuși câteva greșeli pe care trebuie să le eliminăm rapid. Nu cunoaștem atât de bine ceilalți adversari, dar, într-adevăr ASU Poli pare principala noastră contracandidată la locul 1. Șansele sunt 50%-50%, ne vom lupta până la final pentru un loc în Liga Elitelor”, a spus Mircea Aslău, la finalul partidei cu trupa de pe Bega.

Fostul mijlocaș de Divizia A al Campioanei Provinciei a contat pe: Iucie – Căciulă (69 Nicoară), Turc, Merca, Rîpaș – Maier, Cocriș, Vulturar, Gădărici (80+2 A. Aslău) – Jula, C. Moldovan (63 B. Moldovan).

FOTO: UTA Media Design









6 comentarii

  1. Era greu sa obtineti si componenta echipei si marcatorul golului vizitatorilor? Asta tine de respect! Sunteti aidoma celor din tribune care au scandat lozinci injurioase la adresa unor pusti! Asta tine de caracter! Sunt niste copii, totusi. Sunt mai mici cu un an decat cei de la UTA asa ca nu trebuie sa se faca petrecere dupa acest punct. Au stat mult mai bine la toate capitolele, plus ca le-au lipsit doi dintre cei mai buni jucatori, Gaspar si Birlovean, aflati la lotul national. Ah, omul cu apa, ca doctor nu se poate numi, le spunea spectatorilor din tribuna faptul ca timisorenilor le-ar fi ciuda ca i-a batut UTA la zona juniorilor C. Asa a fost, insa UTA juca cu grupa de 2003, una mult mai valoroasa!
    Cu mentiunea ca nu am date oficiale, probabil au jucat pentru oaspeti urmatorii: Borbei – Tot Radu Oniceanu Bot – Rus Icma – Jorza Ursu Kuhn – Cristodulo, plus Stemate. Antrenor: prof. Iulian Prodana.

    0
    0
    1. Suntem sportarad, ne intereseaza sportivii nostri mai mult, vrem să ii popularizam pe ei. Pe cine din Arad credeți că interesează numele unor juniori de la Timișoara? Ar trebui să scrie despre ei siturile de sport din Timiș, că sunt vreo-trei. Lor le-ați scris să publice măcar scorul de la meciurile juniorilor sau pentru ei nici nu existati, asta asa, ca sa vorbim despre respect?

      0
      0
    2. nu stiu cum drac se face, dar tot timpul, fara exceptii, voi timisorenii aveti ceva de comentat, ceva nu va convine musai sa bateti din gura…

      0
      0
      1. Mircea, nu sunt timisorean, sunt aradean, utist de foarte multi ani. Totusi, sa nu denaturam adevarul. Dar, vai, am uitat! Voua nu va place decat ceea ce vreti voi sa va placa!

        0
        0
    3. Bine, Luciane, ok. Totusi, vad ca la celelalte categorii ati scris componenta ambelor echipe. Un ziar de sport, daca asta sunteti, ar trebui sa distribuie toate amanuntele unei dispute sportive, chiar si cele ce, poate, nu convin. Nu e vorba de animozitati, e vorba de informatie, pana la urma, esenta unui ziar de sport!

      0
      0
      1. atunci cand obtinem usor si rapid toate informatiile, le publicam … daca ne mai si grabim din cauza suprapunerii mai multor evenimente sportive, ne limitam la ce eset important pentru aradeni

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button