UTA AradzTOP ARTICOLE

Rus începe să-și arate colții: „Senzația unui gol în tricoul UTA-ei a rămas specială, ca și sărbătoriea lui împreună cu suporterii”





De 45 de minute, cele ale reprizei secunde cu Daco-Getica, a avut nevoie Ciprian Rus pentru a-l convinge pe Ionuț Popa că merită un tricou de titular în prima partidă de pe teren propriu a UTA-ei. Și, dacă la București, atacantul de 27 de ani nu s-a întâlnit cu golul în ciuda celor două-trei ocazii clare, împotriva celor de la Farul a înscris la prima oportunitate.

Enescu a fost responsabil cu pasa în adâncime, Rus a câștigat duelul direct cu Frîncu și l-a executat cu sânge rece pe Vincent din 10 metri lateral stânga. „Așteptam demult momentul acesta și iată că l-am trăit și sunt foarte fericit. Senzația unui gol în tricoul UTA-ei a rămas specială, ca și sărbătorirea lui împreună cu suporterii. Etapa trecută, am avut vreo trei ocazii dar nu am marcat, astăzi m-am revanșat și am înscris din prima. Nu e puțin lucru că am reușit să învingem o echipă care în etapa trecută a învins-o categoric ACS Poli Timișoara. Iar victoria noastră nu este deloc întâmplătoare dacă ne amintim de repriza a doua de la București. Și astăzi ocaziile au fost foarte multe, foarte mari, dar ne-a intrat mai și intrat migea în plasă, spre deosebire de săptămâna trecută. Am fost mai concentrați și am reușit să aducem prima victorie în acest campionat. Mergem la Brăila să câștigăm, nu va fi deloc simplu. Deși brăilenii au probleme cu banii și s-au adunat târziu, vor dori să scoată puncte măcar acasă. Dar, noi suntem UTA și trebuie să câștigăm”, a spus fotbalistul arădean.

Cipri Rus a ajuns la cota 11 goluri în tricoul „roș-alb”, în Liga 2-a și pare de acum prima alegere în ofensivă pentru stafful tehnic al „Bătrânei Doamne”. „ La antrenamente, toți trei atacanții încercăm să-l convingem pe Mster că merităm să fim titulari. David Popa este un tânăr de mare perspectivă, iar Pop are și el destulă calitate. A avut și el astăzi două ocazii imense, sperăm să spargă și el gheața cât de curând. Suntem cam la același nivel toți trei, sperăm să înscriem și să fim de folos echipei”, a mai spus „vârful”, care a revenit oficial la UTA în urmă cu 11 zile.

Fiind plecat la ASA Târgu Mureș, Pandurii și Călărași, Rus nu a trăit lunile de exil la Șiria. Acum e din nou pe „Motorul”, acolo unde s-a simțit ca peștele în apă în sezonul 2015-2016, doar că e nevoit să evolueze și el pe sintetic. „Mă așteptam ca terenul fie mai greu, dar, fiind udat înainte de meci și la pauză, a fost bine. În plus, publicul ne-a ajutat mult, ne-a împins de la spate, contează foarte mult că echipa joacă din nou la Arad. În unele momente nu am simțit nici căldura, poate doar cea venită din tribună de la suporterii noștri”, a încheiat atacantul Campioanei Provinciei, autor și al pasei decisive de la golul de 3-1 înscris de Copaci.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. 15 goluri pt. Cipri pe sezon nu sunt multe. Ne gândim și-l la cate 10 pt. ceilalți doi atacanți și ne putem gândi la cele două locuri din frunte . Bine înțeles că până atunci sunt multe de făcut. E inca mult de primit 4 goluri in 2 etape. Contează că am luat pulsul întrecerii cu minimum de daune . Rămâne de văzut ce poate Un.Cluj, Chindia,Sirineasa chiar Clinceni.!.La UTA ne dau speranțe câteva faze de fotbal aplaudate cu generozitate de public.Deocamdata nu am făcut decât să intrăm în normal. O impresie buna pt. banca de rezerve mai ales că a cam curs cu galbene și ,doamne ferește, nici de accidentări nu suntem feriți . Hai UTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button