UTA Arad

Ionuț Popa pune FRF-ul în gardă în chestiunea arbitrajelor: „UTA a fost călcată în picioare, de ce nu poate fi ca pe vremea lui Crăciunescu?”





Primele 180 de minute oficiale ale campionatului ligii secunde au adus trei puncte în contul UTA-ei, dar și cu nemulțumiri pentru Ionuț Popa cu privire la arbitraje. Înainte de a pleca spre Brăila, unde sâmbătă dimineața va întâlni formația locală totală schimbată față de anul trecut, antrenorul „Bătrânei Doamne” s-a adresat direct FRF-ului.

„Mister” consideră că formația sa merita două penalty-uri contra Farului, la intrările asupra juniorilor săi, Paul Copaci și Cristi Costin. „Fără nicio incriminare directă, atrag serios atenția Federației Române de Fotbal și mai ales Comisiei Centrale de Arbitri  să urmărească și să evalueze mult mai bine meciurile de Liga 2-a. Unii arbitri trebuie monitorizați atent, fiindcă nu vreau să-și bată nimeni joc de munca mea și a echipei mele. Spun asta pentru că în primele două etape UTA a cam fost călcată în picioare de arbitri. Cu Farul trebuia să avem doi de 11 metri clari la lumina zilei, iar golul doi al oaspeților a pornit de la un fault clar asupra unui jucător de-al nostru, o talpă nesancționată. Apoi, la București (n.a. în meciul cu Daco-Getica, 0-2), am avut gol valabil văzut de toată lumea. Inclusiv de arbitrul de tușă care a ridicat steagul și care apoi și-a cerut scuze. Sunt lucruri care trag echipa înapoi, calcă în picioare munca noastră și nu-mi place să avem apoi discuții și cazuri nepotrivite și nesportive. E clar că arbitrul e șeful jocului, dar și Comisia Centrală trebuie tot timpul să-i monitorizeze. Iar arbitrii care greșesc să nu mai conducă meciuri și nu numai meciuri de ale noastre. Demult vorbim, demult tot dezbatem acest aspect și nu reușim nicicum să avem și rezultate. Doar pe vremea lui Crăciunescu arbitrajul era aproape impecabil, de ce nu poate fi și acuma? Mă rog, e un punct de vedere, dar semnalul de alarmă rămâne. Am tăcut din gură la finalul ambelor meciuri, dar acum cred că e timpul să spun ceva”, a spus Popa la conferința de presă de azi.

UTA a plecat deja spre Ilia, unde, la ora 17, va disputa un meci amical cu formația locală de Liga 5-a. Stafful tehnic al „roș-albilor” i-a deplasat doar pe cei 18 jucători pe care va conta la Brăila, delegația arădeană urmând să se cazeze în această seară, la Deva.









3 comentarii

  1. Nu trebuie sa fim luati de fraieriSa vedem cand se va gresi si in directia favorabila noua,dar cu asemenea delegari,tip Haidiner,care ne-a tocat oriunde si la juniorii U 19,la Siria,sa nici nu avem pretentii!Nu esti corect?Baremuri prin Posta,conform lui Codru!Laxative in mancare!
    Presiune pusa pe arbitrii si cat mai multe meciuri televizate sa ne dorim!Sa nu aiba nici apa la pauza,daca fac pe chiorii si pe smecherii…,pentru ca le va trece pana la urma aceasta atitudine contra-UTA…Garantat!
    Ce naiba?Chivorchian este mai smecher?Vad ca a scapat si de bulau si ne persifleaza in continuare,fara greturi!#fara penali in functii de conducere!!!!
    HAI UTA!Nu suntem noi fraierii fraierilor!

    0
    0
  2. De acord ca fluierasii ne-au cam piscat, in primele doua etape, Unimatan-pe care il urmaresc, de multa vreme-, este anti UTA, constant, poate si Haidiner. Insa s-au luat cite doua goluri pe meci, si asta nu e bine, aici trebuie lucrat, chiar aduse intariri. In deplasare, des, UTA ia gol rapid, apoi alearga sa egaleze, sper ca I Popa sa poata remedia slabiciunile apararii. Cit despre fluierasi, sint cum sint, dar asta se datoreaza si faptului ca-probabil- unii….ii stimuleaza, fapt sigur neintamplat ….la UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button