Gloria LT Cermei

Anca: „A câștigat echipa ce și-a dorit mai mult victoria”





Lunca Teuz Cermei a spart tabu-ul Național Sebiș cu o victorie în turul doi al Cupei României. Până azi, formația de pe Crișul Alb a luat maxim de puncte în cele două campionate de Liga 3-a, dar Matiș și Nistor au concretizat prestația bună a echipei lor.

Totul s-a întâmplat în repriza secundă, cel de-al doilea gol al meciului venind din penalty. „Felicit echipa pentru efort, pentru atitudine, a fost o căldură infernală. A câștigat echipa ce și-a dorit mai mult victoria și astăzi am fost noi. Am avut multe ocazii, în prima repriză nu ne-a intrat nimic, dar e bine că am reușit am găsit drumul spre gol în cea de-a doua. Au avut și ei câteva oportunități, dar victoria noastră este meritată”, a spus Radu Anca la finalul disputei de azi.

Antrenorul Cermeiului se declară mulțumit de lotul din noua stagiune. „Valoric și numeric suntem ok, stăm bine și la seniori și la juniori. Mai contăm pe Vezan și Bulza, care au mici probleme medicale. Mai avem de pus la punct câteva probleme în aceste ultime 10 zile până la începerea campionatului și, dacă vom juca cu atitudinea cu care am jucat astăzi, vom face o figură frumoasă. Vineri, așteptăm să vedem cum va arăta seria, iar sâmbătă jucăm un ultim amical la Ineu. În Cupă, probabil că vom juca cu Lipova, dar nu se știe niciodată”, a adăugat fostul mijlocaș al UTA-ei în Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button