National Sebis

Cojocaru: „Meci slab, fără ambiție, aștept altceva de la echipă”





Semnalele negative din unele partide de verificare nu au fost întâmplătoare și Național Sebiș a pierdut primul meci oficial al sezonului 2018-2019. S-a întâmplat la Cermei, în fața rivalilor zonali din același eșalon fotbalistic, eșecul fiind cu greu digerat.

De altfel, Călin Cojocaru atrăgea atenția asupra concentrării în special pe faza defensivă, dar nu a obținut răspunsul scontat din partea elevilor săi. „Un meci slab din partea noastră, nu am avut ambiție. Felicit gazdele pentru că au avut o atitudine mai bună, și-au dorit mai mult victoria și au reușit să o obțină. Am dominat, dar steril, am avut ocazii, dar degeaba, fotbalul se joacă pe goluri. Am luat două goluri pe greșeli grave de marcaj, lucru pe care eu nu-l accept și aștept altceva de la echipă. Sunt foarte supărat, nu putem să ne prezentăm în acest mod în campionat. Nu mai vreau să luăm goluri prea ușor, aproape din nimic. Ne dominăm adversarul, dar luăm goluri meci de meci, nu putem câștiga în acest mod”, a declarat managerul trupei de pe Crișul Alb.

Peste zece zile, se dă startul unei noi ediții de campionat în eșalonul terț, iar sebișenii mai au de făcut destule reglaje. „Suntem în căutarea primului <<11>>, deși la mine cei care dau maxim la antrenamente aceia intră pe teren. Fotbalul se joacă mult pe ambiție și dăruire, lucruri care la noi, astăzi, au lipsit cu desăvârșire. Vom mai face câteva modificări În cadrul lotului pentru a îmbunătăți calitatea și a avea o siguranță mai mare pe faza defensivă”, a adăugat Cojocaru, care îl are alături pe banca tehnică a Naționalului pe Cosmin Merșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button