UTA Arad

Program bun sau nu prea pentru utiști? Popa: „Nu mai contează, echipa nostră e pregătită și trebuie să câștige indiferent cu cine și unde”





La prima strigare, UTA părea să aibă parte de o tragere la sorți favorabilă. Echipe precum Daco-Getica, Farul Constanța și Dacia Unirea Brăila, care s-au urnit greu în această vară, nu ar fi trebuit să pună mari probleme. Dar, arădenii au încasat 4 goluri de la bucureștenii lui Baciu și „marinarii” lui Barbu, iar ofensiva a salvat situația doar sâmbăta trecută, la revenirea echipei „roș-albe” la Arad.

Peste două zile, „Bătrâna Doamnă” va fi oaspetele Brăilei, ce a revenit de la 0-2 la Timișoara, cu ACS-ul lui Ganea, arătând destule lucruri bune, puțin surprinzătoare dacă ținem cont de cele câteva antrenamente estivale în formula aliniată de Gică Barbu. „Eu cred că echipele care au avut doar trei-patru săptămâni de pregătire vor suferi un recul după câteva etape. Din păcate, noi încă le prindem în acea perioadă de elan, ușoară prospețime, dar echipa noastră este pregătită și trebuie să câștige indiferent cu cine și unde”, a explicat Ionuț Popa, care după meciul de pe Dunăre va avea de înfruntat „dubla” timișoreană, Ripensia, ACS Poli.

Antrenorul UTA-ei a confirmat, ieri, că nu se va abate de la principiile expuse cu privire la capitanul de echipă și portarii săi. „Nu am decis încă cine va purta banderola, o voi face înainte de meci. Tot timpul mă aștept de la capătinaul echipei să joace cel mai bine. Și cu portarii rămâne cum am stabilit, cel care ia cel puțin două goluri într-un meci îi lasă locul celuilalt etapa următoare, indiferent că e victorie sau eșec. Nu mă interesează dacă ei sunt de acord cu noua regulă, eu fac legea”, a ținut să mai precizeze Popa.

Vă reamintim că echipa fanion a Aradului a plecat de ieri la Brăila, cu escală la Ilia, pentru un test fără istoric cu echipa locală și apoi Deva, unde a și înnoptat. Ziua de azi arădenii și-o vor petrece pe drum, urmând să acosteze la Brăila în cursul serii.









13 comentarii

  1. Gandire pozitiva, hotarare, intuitie. Intr-un cuvant-profesionalism.
    La Braila echipa ajunge cu vaporul?

    0
    0
  2. Peline cred ca esti ironic … deja după 2 etape Popa a inceput cu scuzele: arbitrii, gazonul de pe Motorul, programul echipei, ANAF.ul, prospețimea celorlalte echipe, lipsa unor impresari de pe lângă echipă… Penibil! La echipă nu e preparator fizic…nu e un dietetician care să se ocupe de masă și vitaminizarea jucătorilor… bine ca nu le mai da paste cu muștar! Ăla e gras… pe ăla îl doare în spate, ăla nu are atitudine, mentalitate… cine i.a.facut echipa???? Penibil să.ti cauti de pe acum explicații pentru viitoarele eșecuri personale ca antrenor!!

    0
    0
  3. Au aparut pe aici,cei mai mari suporteri UTA!Un meci in deplasare si unul acasa….De atat au avut nevoie si s-au lamurit deja….
    @Peline,stii ca eu satirizez, dar si gust din plin glumele bune….
    Este aceeasi conducere si staff,pe care ii faci praf cu orice ocazie,ca lipsa de profesionalism,nepriceputi,etc…
    Asa ca la comentariul tau,si daca l-ai tine in saramura,tot nesarat ramane…
    Ce te-ai mai fi distrat sa plece UTA cu vaporul de la Orsova la Braila?Nu-i asa?Iti frecai mainile,nu-i asa?
    Inca nu am vazut din partea ta un comentariu de acceptare,despre laudativ,cand este totusi cazul….
    Vorbesti discutii in gol….Toata stima d-le Pelin!
    Da!UTA ar putea merge de la Galati pana la Braila si cu vaporul.Exista curse regulate,daca nu stiai….
    Ar putea si cu biciclete,sau pe jos,dupa mintea ta,ca doar nu este departe..:-))…

    0
    0
    1. Ma refeream strict la antrenor si la declaratia data, inteligentul natiunii.Cat despre intrebarea cu vaporul , pornea de la termenul acosta folosit in text. Dar iar faci spume….
      Pregateste mai bine autobuzul primit de la Domide, pentru viitorul muzeu😂😂😂

      0
      0
    2. Tu nu satirizezi, doar jignesti si scrii aiureli. Pentru a satiriza e nevoie de ceva care tie iti cam lipseste😂😂😂.

      0
      0
  4. Dar ce ma distreaza cel mai mult,peste gura morocanosilor si carcotasilor,ca staff-ul tehnic,imbraca tricourile de prezentare ale lui Atletico….Cele pe gri,cu galben/negru pe umeri….oaha,ha….
    Tare de tot!!!….Pffffff!Deci despre ce discutam pana in cele din urma?
    Unii ar turba,dar nu au observat. acest amanunt….probabil…..

    0
    0
  5. Domnilor ia spune-ti voi cum vi se pare programul echipei in urmatoarele etape dupa meciul de la Braila,este ok sau bataie de joc?

    0
    0
    1. Dar ce?Te intreaba cineva si cu cine vrei sa joci?Or fi avand anumite cluburi,niste „sforicele”,dar pana la alege avdversarii dupa bunul plac,in ordinea dorita????Asta nu o mai cred!
      A fost acceptata cererea de a evolua in deplasare in prima etapa…..ce mai vrei?
      Capul sus,privirea inainte!Joci cu cine urmeaza….
      Din nou,pleonasm,repet,ca mai devreme de 5 etape,nu poti sa-ti faci o parere obiectiva,corecta….
      UTA trebuie sa abordeze fiecare meci la victorie!Nu exista deocamdata adversari slabi sau buni!Punct!Sa privim in principal in ograda noastra!Se mai termina euforia,banii,elanul…
      HAI UTA!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button