Șoimii LipovazTOP ARTICOLE

Sulea, la primele goluri oficiale pentru „șoimi”: „Să înscriu mai mult decât la Cermei, iar Lipova să ocupe un loc mai bun decât cel de anul trecut”





Șoimii Lipova s-a calificat în turul următor al Cupei după o victorie cu 2-1 la Zăbrani, iar omul decisiv a fost Andrei Sulea, noua achiziție a echipei antrenate de Flavius Sabău.

După un sezon foarte bun la Cermei, în care a înscris nu mai puțin de 15 goluri și a oferit și 11 „assisturi”, atacantul născut la Târgu Jiu a debutat perfect în „alb-albastru”. „Sunt foarte fericit că am reușit să înscriu două goluri la debut, sper să o țin tot așa și să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon. Mă bucur că am fost la locul potrivit pentru a înscrie și că am contribuit la această victorie. E victoria echipei, iar astăzi s-a văzut munca pe care o depunem din iulie încoace și sper să continuăm pe această linie”, a spus eroul disputei de la Zăbrani.

Alături de Kevin Trabalka și Andrei Vasinc, Sulea formează o linie de atac extrem de echilibrată, fiecare dintre cei trei fotbaliști putând garanta peste zece goluri stagionale. „Așteptăm cu toții revenirea lui Vasinc care este acum accidentat, va fi o concurență sănătoasă în atac. Este bine că avem dubluri pe post. Obiectivul meu personal pentru acest sezon este să îmi ajut echipa cât pot de mult și să înscriu mai multe goluri decât am reușit la Cermei. Avem o echipă foarte bună, juniori buni, ne dorim să ne clasăm mai sus decât a reușit echipa Lipovei anul trecut (n.a. locul 6). Conducerea este alături de noi, avem un antrenor tânăr și dornic de performanță, eu cred că suntem un grup unit, o familie închegată și acest lucru contează mult”, a adăugat atacantul, care în cariera sa a îmbracat și tricourile unor grupări de tradiție în fotbalului românesc, la FC Bihor, Poli Timișoara și Unirea Alba Iulia.

La finalul săptămânii trecute, Andrei Sulea și-a unit oficial destinele cu Romina, aleasa inimii sale. „Aș vrea să-i dedic cele două goluri soției mele, care mă ajută și mă sprijină în tot ceea ce fac. De când a apărut ea în viața mea, lucrurile s-au schimbat mult în bine din toate punctele de vedere și-i mulțumesc și pe această cale”, a încheiat „vârful” lui Sabău.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button