Liga a 3-azTOP ARTICOLE

Surse, în seria arădenelor din Liga 3 vine Avrigul! Cum ar putea arăta prima etapă?





Așa cum vă informam în urmă cu câteva zile, în cadrul ședinței Comitetului Executiv de la Casa Fotbalului s-a aprobat raportul privind situația cluburilor din Liga 3. Între cele 80 de nume aprobate în CEX nu se află și cel al UTA-ei, care a solicitat în scris un loc pentru „satelitul” său la fel cum au cerut și prim divizionarele FC Botoșani și Dunărea Călărași. Nu este foarte clar nici ce se va întâmpla cu Centrul Național de Pregătire de la Timișoara, echipă ce își continuă activitatea și va fi cumva adversară a unor echipe de liga a treia din zonă, dar în afara competiției.

Informații pe surse obținute despre seria a IV-a confirmă cele anticipate de sportarad.ro. Avem câte 4 echipe din județele Alba, Arad și Timiș, două din Hunedoara și una din Caraș-Severin (Reșița). În total, ar fi 15 echipe, la care se va mai adăuga una, respectiv una din Sibiu și anume ACS FC Avrig. Performanța Ighiu a aruncat prosopul, dar Cermeiul, Sebișul, Crișul și Lipova nu au scăpat de o altă reprezentantă din Alba, CS Ocna Mureș.

Iată posibila componență a seriei a IV-a a Ligii a III-a înainte de anunțul oficial de vineri:

AFC Unirea Alba Iulia 1924

ACF Metalurgistul Cugir 1939

ACS Industria Galda

CS Ocna Mureș

CS Hunedoara

Colegiul Național Sportiv Cetate Deva

CS Gloria Lunca – Teuz Cermei

CS Şoimii Lipova

CS Naţional Sebiş

CS Crişul Chişineu-Criş

ACS Dumbrăvița

CSC Ghiroda și Giarmata Vii

CS Millenium Giarmata

CSM Lugoj

CSM Școlar Reșița

ACS FC Avrig

Dacă și numerele de ordine ce ne-au intrat în posesie sunt corecte, prima etapă din seria a IV-a ar trebui să arate astfel: Dumbrăvița – Giarmata, Crișul – Avrig, CS Hunedoara – Cermei, Ocna Mureș – Ghiroda, Reșița – Deva, Sebiș – Unirea Alba Iulia, Lugoj – Lipova, Cugir – Galda.

Apoi derby-urile ar urma să aibă loc astfel: Cermei – Sebiș (etapa a 4-a), Sebiș – Crișul (etapa a 7-a), Cermei – Lipova (etapa a 8-a), Lipova – Crișul (etapa a 11-a), Lipova – Sebiș și Cermei – Crișul (etapa a 15-a, ultima a turului).

Vă repetăm, deocamdată totul este pe surse, rămâne de văzut dacă se va confirma mâine la Casa Fotbalului. E posibil ca numerele de ordine să se tragă din nou și atunci configurația turului va fi cu totul alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button