UTA Arad

Popa: „Cel mai urât meci al unui antrenor așa arată, prin ocaziile ratate jucătorii și-au bătut joc de munca lor”





UTA a rămas cu un gust amar după meciul de la Brăila. Arădenii au fost vioara întâi pe Dunăre, au dominat și și-au creat numeroase ocazii, dar se întorc acasă cu un singur punct.

După ultimul fluier, Ionuț Popa a susținut că nu a mai trăit așa ceva până acum în lunga-i carieră de tehnician. „Am pierdut două puncte, sunt foarte supărat în primul rând pe jucători. Prin joc nu, dar prin ocaziile ratate și-au bătut joc de munca lor. A fost meciul cu cele mai multe ocazii de când sunt antrenor la o echipă. Niciodată nu am trăit așa ceva și nu reușim să scoatem decât un egal… Gazdele nu au trecut decât de puține ori să treacă centrul, iar noi am ratat incredibil prin Coulibaly de la 1 metru, Vădrariu a scăpat de trei ori singur cu portarul, Cipri Rus a scăpat singur și a faultat în suprafața de pedepasă, Copaci a avut și el două șanse bune. Nu mai vreau să îmi amintesc, cel mai urât meci al unui antrenor așa arată. Meritau băieții o detașare la cel puțin cinci goluri”, a spus „principalul” UTA-ei pentru uta-arad.ro.

Cu 4 puncte strânse din 9 posibile, „Bătrâna Doamnă” e acum la mijlocul clasamentului, dar la finalul rundei s-ar putea să mai coboare niște poziții. Iar în următoarele etape urmează partide cu două dintre rivalele de pe Bega, Ripensia și ACS Poli Timișoara.

FOTO: UTA Media Design









18 comentarii

  1. Lasa…..marcheaza Hlistei si Buia linistiti…..
    Trebuia sa castigam clar,dar nu este o tragedie pana la urma.Tragedie va fi daca se perpetueaza aceasta sterilitate,sa nu mai spun dupa al cui model,fost capitan…

    0
    0
    1. Ti-am dat like, Giro. Totusi, „sterilitate” nu e un cuvant potrivit. Am profitat de vacanta in zona si am fost la meci. Vreau sa va spun ca UTA s-a miscat chiar bine astazi, dar a avut un ghinion de nedescris. Regret ca am si deschis internetul sa citesc presa… vad ca au reaparut zecile de jigniri prin comentarii (dupa pauza de saptamana trecuta) cu care suntem obisnuiti. Il criticati degeaba pe Ionut Popa de data asta. Nici eu nu sunt fanul sau, dar nu are nici o vina pentru ce s-a intamplat azi. Nu avem o echipa slaba, cel putin nu pentru nivelul Farului sau Brailei. Poate era mai bine sa ramana Hlistei si Buia la noi, dar nu stiu cu ce bani puteau fi tinuti cand au primisera deja oferte mult mai bune si sansa de a se afirma. Degeaba plangeti acum toti dupa ei sau dupa Curtuius, care, sincer, n-a jucat mai nimic in ultimul sezon la UTA si era doar un bun capitan. Mergem inainte si sunt convins ca vom bate Ripensia. Astazi a fost un mare accident, asta e clar. Bine, n-ar trebui sa ma leg de aspectul asta, dar si stadionul ala din Braila este un focar de infectie… terenul n-a mai fost udat probabil de ani buni la cum arata.

      0
      0
    2. Asa vorbesti de parca cei 2 dau cate 3 goluri meci de meci. Fii sigur ca si cei atat de huliti de tine vor da goluri. Specialistule?

      0
      0
  2. Pai exact asta spun si eu,ca sa nu facem momentan un capat de tara,atat timp cat ai atatea ocazii si mai ales cu faze contstruite,nu aruncate in disperare in fata….Vin ele si golurile….
    Braila nu a avut noroc,a stiut de la inceput „mis mas-ul”,ca doar ce fac an de an???Combinatii!!!Prietenii Pandurilor….
    Deci fara sa vrea,unii acum,strang din dinti ca am pierdut 2 puncte,dar am pierdut pana acum 5,cu cele de la Blatogetica Colentina….tot pe ratari si arbitrii….
    Treaba-i buna in schimb….am pierdut puncte si nu am salvat cu greu un punct….
    Diferenta de nuanta….

    0
    0
  3. Mai nea POPICA, DE LA INCEPUT TREBUIA SA IL CONTESTI PE ACEST ARBITRU !!! Cu cine ai jucat si i-ai batut etapa trecuta !? Pe FARUL CONSTANTA, exact de unde este acest individ cu tenta de razbunare , deci, acuma este prea tarziu nea POPICA !!!

    0
    0
  4. Datorita tutoror acestora inseamna ca e mana lui Popa aici nu?
    Cu Mihalcea/Todea la carma am avut tot campionatul atatea ocazii cate am avut in primele 3 meciuri.Acum in poarta nu o poate baga antrenorul dar diferenta in joc este vizibila in comparatie cu anul trecut.Sa speram ca totusi mai reusim sa aducem 2-3 jucatori si cu o mai mare concentrare in fata portii eu zic ca vom face o figura frumoasa.Hai UTA!!!

    0
    0
  5. Cu Todea anul trecu UTA MARCA 4 goluri la Brăila iar cu Popa in ultimele 3 deplasări cu cea de Pitești in ultima etapa am marcat zero goluri…Cu Popa am luat 5 de la Brăila și 4 de la Snagov acasa…într-adevăr facem numai figuri frumoase..

    0
    0
  6. Cu Todea anul trecut UTA marca 4 goluri iar cu Popa in ultimele 3 deplasări s-au marcat zero goluri… Cu Popa am luat 5 de la Brăila și 4 de la Snagov acasa… într-adevăr numai figuri frumoase.

    0
    0
    1. Dupa ce ca a salvat echipa de la retrogradare, ne uitam doar la ultimele 3-4 etape unde jucatorii nemaiavand nici un obiectiv au facut doar act de prezenta si s-au prezentat pe tern cum s-au prezentat.

      0
      0
  7. Ce a salvat? A găsit echipa pe 12 și a terminat pe 12 cu 9 puncte obținute fără joc altfel…într-adevăr e numai meritul lui.

    0
    0
    1. Sa intelegem ca echipa juca mai bine cu Todea nu?
      Cred ca esti doar rau intentionat dar in fine…fiecare are dreptul la o parere.

      0
      0
      1. Mai baietii de atunci s-au schimbat loturile,,,si oricum pe bani putini echipa lu popa joaca bine.fata de bugetu lu mihalcea care ne-a omorat anu trecut,,,eu dau credit lui popa ca va face o echipa buna…in rest pentru noi doar uta conteaza

        0
        0
        1. de unde stii tu ce buget are acuma Popa la UTA? daca nu-i placea nu statea la echipa…stie el ce stie…iar Braila sunt baieti buni, de ce sa-i bati ?! si la ei acasa…

          0
          0
  8. Perioada de transferuri nu s-a încheiat, apelați la Joița sau de ce nu, la Apostu, mai e nevoie de jucători pe axul central , fundaș central, mijlocaș de creației, și un atacant care poate nu e chiar așa important dacă își dă drumul și Pop, care la Brăila chiar a jucat bine

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button