UTA Arad

Utiștii vor face memoriu împotriva „centralului” Marcu: „Nu ni s-au acordat două penalty-uri”





Semnalele trase de Ionuț Popa înainte de meciul de la Brăila, cu privire la arbitraje, nu au avut ecou. „Roș-albii” au fost dezavantajați și pe malul Dunării, acolo unde Ciprian Rus a fost faultat clar în careu, dar a primit „galben” pentru simulare, dar au mai fost și două hențuri nesancționate de „centralul” Claudiu Marcu cu penalty, la finalizările lui Petra și Copaci. Totuși, la final, „Mister” s-a referit doar două faze.

Deciziile se leagă cu reușita anulată lui Vădrariu în prima rundă (0-2 la Daco-Getica), dar și loviturile de 11 refuzate cu Farul, la Costin și Copaci.  „Am avertizat că lucrurile nu sunt în regulă și iată că am fost dezavantajați și acum. Două penalty-uri clare nu ni s-au acordat, mi-au spus-o și comentatorii după joc. I-am transmis arbitrului că vom face memoriu, e o bătaie de joc și nu înțeleg de ce”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei pentru uta-arad.ro.

Partida de la Brăila a fost condusă de constănțeanul Claudiu Marcu, asistat la cele două linii de Cristian Voicu (Focșani) și Alexandra Petrea (Bacău).

FOTO: http://sportcampina.blogspot.com

4 comentarii

  1. Uscatul asta, nesimtit de arbitru, a defavorizat clar UTA. in acest meci, cu parere de rau pt. conducerea UTA.ei, acest arbitru din Constanta, trebuia de la inceput contestat, deoarece, UTA. , jucase contra Farului , orasul lui natal si drept rasplata, ne-a copto , pai asta, nici nu avea ce sa caute sa arbitreze la acest meci !!! Alo, conducerea UTA-ei, de ce nu a-ti contestat aceasta delegare, acum este prea tarziu, UTA. a pierdut doua puncte pretioase, un joc care la avut la discretie pe toata durata meciului !!! In rest, imi pare foarte rau ca baietii rateaza foarte mult din situatii foarte bune , nu o baga in ate pripindu-se de fiecare data !? Asta este, mergem mai departe si lucrati mai baieti ,mai mult la antrenamente ,la faza de finalizare ca, uitati ce se intampla, mai dati de cate unul ca asta si va face muci, dati voi gol, goluri si nu are ce sa mai faca !!! SUCCES BAIETII IN CONTINUARE SI SA NU MAI GRESITI LA FINALIZARE PE VIITOR, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Sper ca la UTA exista macar cineva, care sa inregistreze meciul din deplasare, atunci cind nu e dat la TV, desi …nu as paria pe profesionalimul celor de la club, in sensul asta. Altfel, cum sa analizezi un meci,cum sa reclami un arbitru, daca nu filmezi si tu, club in deplasare meciul. Cit despre arbitrii, in liga II-a sint gazdari, daca clubul vizitator nu se intereseaza si de asta.Mi-ar fi placut, la cite ocazii-citesc ca ar fi avut- sa dea un gol, …ca e mai greu sa o scoata din poarta ( desi cu „fostul Juventus” , chiar am dat gol valabil anulat)

    0
    0
  3. Da,domnule@ Cosmin.Teoretic ar fi bine,dar faptic nu cred ca ar fi posibil!Un club,care nu ar avea nimic de ascuns,ar permite accesul unui cameraman al unei echipe adverse,dar o Braila si altele nu cred ca ar permite si stim cu totii din ce cauza….Si sa filmeze cineva incognito,amator, cu un telefon de prin tribune,ma indoiesc de calitatea filmarii…Nu mai vorbesc despre acele acreditari…..
    Ar fi posibile niste reciprocitati,dar bataie multa de cap.Se pune pretul de drepturi,in cele din urma.
    Cateva ciudatenii exista totusi,atat timp cat @Werni,de aici de acasa,de la dansul,din Germania,ne da niste linkuri.Inseamna ca raman si inregistrate pe undeva…Pot fi recuperate filmarile cu usurinta…
    Dar conteaza foarte mult,ca sa faci memorii elocvente,la ce scriu observatorii,altfel este foarte complicata situatia!Frectie la un picior de lemn!
    Sezonul trecut am trait mereu cu „morcovul in…pe acolo”,sa nu pierdem…Veneau peste noi echipe doar la victorie si ne mai si tocau arbitrii,gen campion Haidiner,care a omorat si U19,la Siria!
    Acum UTA joaca totusi ceva fotbal si tot se gasesc trepadusi de cavaleri Ninja,mascati in arbitrii,care sunt „orbi ca si la Braila,la tanti Elvira”!Nu cred ca o alta metafora ar fi mai potrivita….
    Nu avem noi de unde sa stim ce polite din trecut platim acum,cand intr-adevar,la dezavantajare totala „acasa”,la Siria,erau trimisi arbitri sa-si ridice baremul,la Posta!
    Eu nu sunt subiectiv.Dar echipa joaca!Ajunge relativ usor la poarta adversa si ocazii cu carul….Ca nu intra?Asta este buba mare!Vor intra ele!Se vor mai suda si ei…
    Tot comenteaza unii,faptul ca Mister alege capitanul aleatoriu!Mmmda!Discutabil.Nu cred ca aleatoriu o face Mister…acum a fost randul lui Stahl…Un capitan trebuie sa se ia de gat cu arbitrii si sa-si motiveze echipa.Enescu nu prea se ridica la asteptari,Manea tace si munceste…
    Sa scrie aici,punctat, orice suporter infocat UTA,cand a facut Stahl asa meci de cand a fost promovat la echipa de seniori?…Dar singur lasat acum?L-am criticat mereu,pentru diverse…Dar cu Braila,a fost magistral,atat cat a putut duce el!
    Echipa arata altceva,este o alta mentalitate,combativa,isi construieste ocazii incepand de jos,nu se mai arunca mingi in disperare inainte….
    Sunt foarte linistit!Serios!Echipa arata mai mult decat bine!Si ceva se cam leaga,incet,incet!
    La stadionul Francisc Neuman,dupa ce peluzele au fost acoperite total,destul de repede,acum si tribuna a 2-a este in proportie de 90% acoperita.La tribuna I-i se monteaza traversele orizontale de sustinere acoperis dinspre stanga spre dreapta,cum privim de afara si in acest ritm,in maxim 2 saptamani,va fi acoperita si ea!
    Doamne ajuta!Hai UTA!

    0
    0
  4. Benga, din nou nesigur ! Bravo pt. Stahl, astora le trebuie incredere, si sa fie jucati! Lui si celorlalati tineri, pt. ca acestia vor fi scheletul echipei peste 1,2 ani.Nu avem obiectiv, deci putem sa-i crestem,linga Manea,Enescu,Rus….Hai UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button