Instrucție amânată după pauză: UTA Under 19 – Dacia Orăștie 8-0

Instrucție amânată după pauză: UTA Under 19 - Dacia Orăștie 8-0

După 1-9 cu FC Hunedoara, Dacia Orăștie a pierdut la o diferență de 8 goluri și în fața UTA-ei, în cadrul etapei a doua a preliminariilor Ligii Elitelor. Pe terenul din Sânnicolau Mic, arădenii au arătat două ocazii imense în primele 5 minute, ambele prin Covaci, după care au cam intrat în jocul de uzură al Daciei. Tabela refuza să se modifice și se părea că scorul pauzei va fi alb. Nu a fost așa, fiindcă Gruiescu a marcat la ultima fază a mitanului.

În partea a doua, a urmat instrucția utiștilor, care au mai înscris de alte șapte ori în poarta hunedorenilor, prin același Gruiescu (3), Obrad (2), Nagy și Moraru. Așadar, „roș-albii” termină cu maxim de puncte cele două etape disputate acasă, după ce săptămâna trecută se impuseseră cu 2-1 în fața celor de la ASU Poli.

De altfel, antrenorii Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au confirmat „11”-le în fața „alb-violeților”, doar schimbările fiind diferite și anume: Creța (65 Iucie) – M. Popa (67 Stan), Sabău, Onuțan, Tudor (46 Frai) – Moraru – Gruiescu, Teodorovici, R. Petcuț, Covaci (30 Obrad) – Nagy.

Săptămâna viitoare, tinerii utiști sunt mari favoriți și în deplasarea de la Simeria.

Facebook Comments
2
0

Un comentariu

  1. Avatar

    Intrebare pt. domnul Voinea : de ce nu se poate face o combinata de 2000 si 2001? ceva de genu: Zamfir-Halos, Onutan,Sabau, Gavrila- Moraru,Hrezdac-Gruiescu,Isac,Dumitru-Miculescu..?plus restu care considera antrenorii.,.bineinteles aceasta este un exemplu , echipa sa o faca antrenorii cum cred ei de cuvinta…ar fi mai mari sansele de reusita si in preliminari si in grupe,dar este doar o intrebare nimic mai mult.

    12

    1
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.