Fotbal judetean

Punctajul maxim realizat din penalty-uri: ACS Socodor – Victoria Zăbrani 1-2





Săptămâna de foc a Zăbraniului s-a încheiat la Socodor, acolo unde oboseala a contat pentru trupa lui Irimia numai la nivelul exprimării în joc, ce nu a fost mereu la parametri maximi.  Spre deosebire de partenerii lor de întrecere de ieri, care jucaseră doar cu Ineul în runda inaugurală a Ligii a 4-a, Victoria se afla la cincilea meci oficial al verii (Supercupa cu Crișul și partidele de Cupă cu Giarmata și Lipova și confruntarea cu VI-FE din campionat), așa că a contat mult factorul experiență și chiar valoare individuală în stabilirea câștigătoarei.

Pe terenul impecabil din Socodor, Zăbraniul a făcut diferența pe tabelă prin două penalty-uri obținute de Dragu (min. 14) în duelul cu Bibarț și Gherghel (min. 78), în cel cu Ardelean. La punctul cu var s-au prezentat Zele și Flavius Pavel care nu au greșit ținta. Amfitrionii reușiseră să egaleze în minutul 33, după ce Dema a trimis cu latul sub bară din centrarea din lovitură liberă a lui Turcuș. Tot oaspeții au mai cerut alte două lovituri de la 11 metri, la o intervenție asupra lui Dragu și un henț sancționat doar în afara careului.

Dezamăgirea din tabăra gazdelor a fost destul de mare, mai ales că eșecul se leagă cu cel din prima rundă, de la Ineu. „Nu suntem încă pregătiți 100%. Echipa din Zăbrani a fost mai pragmatică, mai pregătită și mai experimentată, iar noi mai avem de muncit. Este adevărat pentru acest meci ne-am adunat toți, să vedem și la noi s-au deblocat ceva bani, băieții au jucat cu ambiție, însă nu a fost să fie. Meciul l-am pierdut pe două greșeli personale, ați văzut văzut și dumneavoastră. La 1-1 am avut și noi două ocazii bune, poate și un penalty. Mi se pare că un rezultat de egalitate era mult mai just în meciul de azi”, a punctat Tibi Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Zăbraniul e în grafic cu 6 puncte din tot atâtea posibile, ca și Progresul Pecica. „Am încheiat o săptămână foarte grea cu trei meciuri, cel de Cupă solicitându-ne la maxim. Așa că starea de oboseală ce s-a vzăut la jucătorii noștri era normală. Mi-aşi fi dorit o victorie mult mai clară pentru jocul de azi însă nu a fost să fie. Oricum, rezultatul este unul mincinos după aspectul jocului, dar trei puncte sunt trei puncte și obiectivul a fost atins. Celelalte lucruri le vom discuta și le vom pune la punct în ședințele de antrenament din săptămâna care urmează. Eu zic că pentru noi este benefică pauza de miercuri, avem timp să ne pregătim în liniște pentru deplasare care urmează, cea de la Ineu, unde sunt convins că voi alinia o echipă mult mai proaspătă și dornică de un rezultat bun”, a spus tehnicianul l Zăbraniului, Cristi Irimia. Victoria e – într-adevăr – echipa ce stă în intermediara de miercuri.

Formații:

Socodor: Vîrzob – Rafila, Gherheș, Mariș (71 Flueraș), D. Ardelean – Todinca (67 Buzgău), Turcuș – Bibarț, Fl. Dema, Tulcan (18 Molcuț) – M. Faur.

Zăbrani: Mureșan – Ad. Popa, Bier (41 Hodan), Pașcu, Tomuț – Francescu, Adam – Gherghel, Zele (67 Fl. Pavel), Dragu – Fl. Băd.

Arbitri: Loredan Bogdan – Denis Cainacov, Cristian Takacs.

Observatori AJF: Mihai Jivan, Marian Miron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button