Fotbal judetean

Liga a V-a, prima etapă: Peti Barb a debutat cu dreptul la Aluniș, Tîrnova și Buteni câștigă pe terenuri grele





Seria A

Semlecana Semlac – Șoimii Lipova II  2-2

Șoimii Livada – Aqua Vest  2-3

Viitorul Pereg – CS Aluniș  0-2

Olimpia Bujac – Mureșul Zădăreni  2-3

Gloria Secusigiu – CS Dorobanți  9-2

Înfrățirea Iratoșu – Atletico Arad  9-0

Voința Macea – Luceafărul Munar  2-3 (meci întrerupt în minutul 45)

Unirea Șeitin – F.O. Sînpetru German  4-4

Clasament

Etapa următoare (26 august): Atletico – Livada, Aqua Vest – Pereg, Sînpetru German – Secusigiu, Munar – Bujac, Aluniș – Macea, Dorobanți – Semlac, Zădăreni – Șeitin, Lipova – Iratoșu


Seria B

Podgoria Ghioroc – FC Sântana  1-3

Național Sebiș – Flacăra Țipar  5-1

Cetate Dezna – FC Zimandu Nou  1-1

Podgoria Șiria – Avântul Târnova  0-1

Olimpia Bocsig – Viitorul Șepreuș 1-5

Unirea Gurahonț – Crișul Alb Buteni  2-6

Frontiera Pilu – CS Beliu  1-1

Viitorul Satu Nou – Victoria Seleuș  1-1 

Clasament

Etapa următoare (26 august): Sântana – Sebiș, Târnova – Bocsig, Seleuș – Șiria, Zimandu Nou – Pilu, Țipar – Dezna, Buteni – Ghioroc, Șepreuș – Gurahonț, Beliu – Satu Nou.









7 comentarii

  1. Săraci jucători de la alunis vor fi bulversati de ce îndicati tehnico tactice le va da peti antrenorul

    0
    0
    1. Tamsa tu esti zero. Vb sa nu taci. Probabil esti si acum suparat ca nu prindeai echipa la Banatul. Bine tu nu poti nimic, doar sa ataci.

      0
      0
  2. Fara sa supar pe nimeni in ceea ce scriu, dar am ajuns la concluzia ca in liga 6 se joaca fotbal comparativ cu liga 5-a . Am jucat un an cu echipa in liga 6-a si am vazut respectul dintre jucatori . Toti incercau sa-si vada de joc . Pot afirma ca dupa prima etapa deja regret ca am promovat . Asa CIOBANIADA poate doar pe vremea lui nea Nicu Salajan am mai vazut . Cu intimidarea adversarului cu sarit la bataie cu injuraturi . Te ingretoseaza astfel de atitudini . Am auzit ca si la Macea arbitrul a fost lovit . Nu sunt prieten cu Herteg si lumea stie asta dar cred ca sa ajuns mult prea departe sa lovesti un arbitru sau un adversar. Iar daca domnilor nu luati masuri poate vor fi echipe care vor spune pas competitiei . Nu vreau sa am copii schiloditi la 14, 16, 17, 18 ani de niste frustrati care nu mai pot juca dar stau in teren de dragul de a mai lovi pe cineva . Inteleg ca nu aveti nici fluierasi dar daca tot sunt putini macar sa nu isi bata joc de sport . Ne cam saturam de placa nu avem . Atat la echipe cat si la arbitri mai bine mai putin si de calitate decat multi si …..vai mama noastra .

    0
    0
  3. Daca un frustrat va rupe piciorul unui copil doar pt ca el este incapabil sa mai joace dar joaca ca asa ii spune orgoliul lui acel copil va avea de suferit . Si pe langa el multi alti copii vor fugi de fotbal .

    0
    0
  4. Atâta timp cât sipiritul de competiţie nu mai există la eşaloanele inferioare, vor mai fi astfel de cazuri. Şi aici mă refer la faptul că nu a fost nicio retrogradată până acum, decât cele ce s-au retras… Din Liga a V-a, de câţiva ani nu mai pică nimeni! Şi apoi, cei de la AJF, se plâng că nu sunt echipe în liga a VI-a, din moment ce au promovat 4 din Seria A şi 3 din Seria B! Iar oblicativitatea ca o echipă de liga a IV-a să aibă echipă de juniori, mi se pare o prostie, din moment ce echipa de seniori abia poate să-şi facă un lot, iar la juniori joacă cu copii de 100 de kile sau care nu ştiu să dea o pasă de 2 metri, ori trag la poartă doar cu şpiţul! Sunt multe anomalii la nivel de fotbal judeţean, iar asta nu de azi de ieri, ci de mulţi ani!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button