UTA Arad

UTA, la „matineu” și cu Ripensia: Oprea ar putea fi apt de joc până sâmbătă





Ora și ziua deplasării de la Brăila rămân în picioare și pentru următoarea etapă pentru UTA. Sâmbătă, de la ora 11, „roș-albii” se vor afla față în față cu Ripensia, într-un meci al fostelor campioane ale României, ce stârnește și interesul televiziunilor. Așadar, partida se va vedea pe micile ecrane pe Digi Sport, TelekomSport și Look TV, cele două echipe fiind vecine de clasament cu 4 puncte acumulate.

Față de săptămâna premergătoare confruntării interne cu Farul Constanța, Ionuț Popa a afirmat că numărul de antrenamente pe sintetic va fi redus la unul-două, mai ales că temperaturile rămân caniculare până în weekend. Cel mai probabil, Paul Cubleșan va absenta și contra timișorenilor, dar, cel puțin în prima repriză, Stahl a arătat destule lucruri pozitive la Brăila.

Pentru centrul liniei mediane, stafful tehnic al „roș-albilor” ar putea avea o variantă în plus cu „Ripi”. Juniorul Lucian Oprea ar trebui să fie bun de joc până sâmbătă și asta pentru că ANAF-ul ar trebui să-l deblocheze pe fotbalist, pus de un an sub sechestru în contul datoriilor către Stat ale celor de la ACS Poli.









Un comentariu

  1. Suntem o tara bananiera,nimic nou!Vremea iobagiei a revenit!Vremea cand tiganii,sub Al.Ioan Cuza,deveneau liberi,revine!Cand un OM,oricare ar fi el,devine o marfa de schimb!Un om care a muncit de copil,sa purceada treptele performantei,de pe la grupe de juniori,se trezeste ingradit,ca si un amanet pentru ca singura sa greseala a fost ca joaca fotbal,si Statul il considera un GIR,nu are cum sa fie un amanet!Sclavia s-a abolit demult!
    Sa-si rezolve Recas problemele….dar cred ca se stia asta…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button