UTA Arad

UTA se încălzește cu Șiria pentru vizita lui „Ripi”





După meciul de la Ilia, „Bătrâna Doamnă” a căutat o altă echipă de Liga 5-a pentru un joc școală pregătitor partidei pe puncte, din weekend, cu Ripensia. De data aceasta, „roș-albii” au ivitat-o pe nou promovata, Podgoria Șiria, pe terenul „Motorul”, testul urmând să înceapă marți seară, la ora 19.

Probabil, Ionuț Popa dorește să le dea moral atacanților săi după ratările de la Brăila, diferența de valoare și mai ales de pregătire fiind prea mare pentru a nu asista la o diferență importantă pe tabelă. Mai mult, șirienii nu au nici antrenor după ce Leontin Pința a făcut un pas înapoi chiar înaintea confruntarii cu Avântul Tîrnova, pierdută cu 1-0 în chiar în runda inaugurală a eșalonului secund județean.

Juniorii utiști, Costin, Iuga, Copaci sau Stahl se reîntâlnesc cu foștii colegi de generație Mandache sau Bubuș, care acum îmbracă tricoul Șiriei.









Un comentariu

  1. Foarte bine!Sa va ramana naravul bun ale acestor jocuri de relaxare!
    Am vazut in tribune si la Siria dar si acum la Motorul,mame,neamuri,sotii,copii ale jucatorilor,etc,dar mereu ocupand locuri disparate.
    La aceste jocuri de acasa,foarte bine venite,ceea ce am sustinut mereu,trebuie sa fie invitate si familiile jucatorilor.Toate echipele din lume,indiferent de unde sau la ce nivel,fac asta la fiecare ocazie,in cadrul clubului.nu asa cum a considerat Ciuca sa o faca..
    Nu este suficienta automatizarea pe teren,la antrenamente si meciuri.Trebuie sudate si famiiile lor,de la sotii la bebelusi,de la parinti pana la cei care ii insotesc in tribune!Si ale jucatorilor si ale celor din conducere!Asa ia nastere un grup unit!
    Distractie placuta familiei UTA,imbinati utilul cu placutul!Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button