UTA AradzTOP ARTICOLE

Goleadă utistă cu Șiria, atacanții au strâns zece reușite înainte de Ripensia





Pentru a doua săptămână consecutivă, UTA a înscris mai mult de 10 goluri într-un meci de verificare. După Ilia, a venit rândul Podgoriei Șiriei să fie victima unei „goleade” utiste, chiar pe terenul „Motorul”, înainte de vizita Ripensiei, de sâmbătă.

Rezultă un scor de 15-0 cu următorii marcatori: Rus 5, D. Popa 3, Pop 2, Stahl, Vădrariu, Manea, Oprea și Janos. În alb-roșu au evoluat și doi fotbaliști străini, un mijlocaș central algerian și o „aripă” senegaleză, care – însă – probabil își vor face bagajele zilele următoare. Singurii fotbaliști din lot care nu a fost utilizați de Ionuț Popa și Cristian Păcurar au fost Paul Cubleșan și Cristinel Matei, ambii având probleme medicale.

Până la urmă, echipa fanion a Aradului a făcut un antrenament cu joc, de 70 de minute, în fața celor de la Podgoria Șiria, care apreciază faptul că utiștii s-au gândit la ei pentru testul din această seară. „Chiar dacă am avut multe absențe, pe Rus, Rusu, Duciuc, Steleac și Filipaș și fără antrenor pe bancă, am făcut un antrenament bun, solicitant, ce ne va ajuta în campionat unde e clar că nu vom avea adversari de asemenea calibru. Sper ca mișcarea de astăzi să fi fost utilă și pentru UTA, au avut posibilitatea să-și facă jocul de atac, unde mai aveau ceva probleme, după cum s-a văzut în etapele de campionat. Am avut și noi vreo trei ocazii, dar, în general, ne-am dorit să nu ne accidentăm pentru că ne interesează foarte mult partidele din campionat. Le mulțumim celor de la UTA pentru invitație și ne dorim să mai facem acțiuni de acest gen, eventual să ne întoarcă ei vizita. Legat de antrenorul Pința, zilele acestea ne dorim să clarificăm situația sa. Într-un fel, este neașteptată absența lui de la primul meci de campionat. Am avut o relație bună cu dânsul, am început proiectul și am promovat alături de Leo Pința și ne dorim să continue munca la Șiria, eu sper într-o rezolvare pozitivă”, a menționat Ionel Tulac, președinte și fotbalist la Șiria.

Formații:

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Enescu, Coulibaly – Stahl, Petra, Vădrariu – Rus. Au mai jucat: Orlic – Iuga, Janos, Dan, Pop, D. Popa, Oprea, A. Iuga, Suslak.

Șiria: Andor – Orza, Țop, Lazăr, Varga – Căta – Dumitru, Mihuț, Bubuș, Mandache – Tulac. Au intrat: Jurj – Rațiu, Ardelean, Martin.

FOTO: UTA Media Design









14 comentarii

  1. Astazi seara,ne-am distrat in familie!Asa si trebuie!Bravo baieti!
    Bineanteles ca scorul nu conteaza!
    In schimb ma deranjeza enorm,ca dupa ora 21,terasa GIO.la Boul Rosu,era plina de carcotasi anti UTA,acolo se aduna viespii muscatori. care se dau suporteri…dar si unii care se vand pe o portie de spaghete cu maioneza si mustar…,ma rog…ieftin sa fie…
    Sa vedeti ce huleli se vorbeau…..
    Lovitura de teatru,ca Gio l-a convins pe Rolly Nagy,sa preia centrul de juniori de la Viitorul!Rezolvat!Sarbatoare mare!Mult succes!

    0
    0
    1. Unde-i lovitura de teatru, ca nu inteleg? Daca nu are loc la UTA, de ce nu la Viitorul? Exista viata si dupa UTA!

      0
      0
      1. Cand am spus ca exista viata si dupa UTA, ma refeream la faptul ca daca nu mai esti dorit sau nu mai faci fata, ai dreptul sa optezi pentru un alt club. Ma refer la jucatori, antrenori, conducatori, etc.! Nu au loc toti la UTA, iar singura varianta in Arad e Viitorul. Si atunci care e problema? Sa plece din oras ca nu vrea Giro sau Meszar concurenta, sau ce? Concurenta e benefica, pe vremea mea existau in oras UTA, Vagonul, CFR, Strungul, CSS Gloria, Tricolorul, ca sa ma refer doar la cele care aveau echipe de copii si juniori! Plus echipele de intreprindere, doar cu seniori in componenta, cu duiumul. Toata lumea avea loc, existau baze sportive pentru toate echipele. Azi, daca se infiinteaza vreo echipa sau ridica vreuna capul, e etichetata imediat ca fiind ,,dusman de moarte”. UT-ist raman toata viata, dar tin si cu echipa unde evolueaza fiul meu, asa e normal! In rest, sa auzim numai de bine!

        0
        0
    2. mai mare barfitor si mancator de rahat nu exista..sunt sigur ca si asta e inventata de tine, ce sa cauti tu pe terasa la gio, sa fim seriosi

      0
      0
  2. Sunt convins ca domnul Giro, la ce caracter are, nu a lasat nesanctionat un astfel de comportament si le-a spus cateva de la obraz acestor cozi de topor, carcotasi de profesie. Sper sa fi apucat sa-si manance si pizza cu mustar😂😂😂

    0
    0
    1. Fii convins ca nu m-am putut abtine@Pelin!Le-am spus ce am avut pe suflet….
      Pe mine Giovanni m-a tras de maneca,nu eu pe el,stai linistit!
      Si nu am consumat acele paste care au dus la deranjuri stomacale….Si nu eu l-am sunat noaptea pe Codru ,ca sa opreasca cheful lui Ciuca,dupa dezastrul cu Luceafarul,macar ca puteam.Nu era nici un secret ca Ciuca face chef la Hotel Gio,programat….Stia toata lumea!Bati apa in piua!
      Nu imi pare rau deloc…cand am scris aici ca Andor nici nu a ajuns bine in Arad,ca deja era la Intim,la case de pariuri…Oare si atunci am gresit?
      Nu inteleg domnule @Pelin,despre ce fel de caracter de al meu vorbesti?Cel sincer si direct?
      Ok!Multumesc!Sa fie joc de glezne de a nu spune nimic,conform matale….dar asta ar fi mai greu….

      0
      0
  3. Giro – serios, cand ti-ai facut ultima data controlul psihologic? Sunt curios daca in viata de zi cu zi esti la fel.

    0
    0
  4. Eu unul nu agreez amicale de acest fel, cu echipe de ospatari sau de „sportivi” de timp liber. Mai bine un joc scoala, in familie, sau cu o echipa de juniori proprie. In fine nu este un capat de tara, insa semnalul ca 1-2 antrenamente pe terenul Motorul se reduc, si, iata,apar meciuri de 2 lei, nu este bun. Desi ma consider un apropiat de ionut Popa si cred in priceperea lui, cred ca UTA trebuie sa aiba o pregatire foarte serioasa ( tactica, fizica, ca tehnic… e mai greu, tine de valoarea fiecaruia), mai ales ca lotul nu exceleaza, ca valoare. Incep sa imi pierd increderea ca cei din conducere vor mai aduce un stoper, stam doar in 2 ( Manea si Benga) , vor incepe accidentari, galbene si astia vor mai si sta.Desigur „carpeli” se pot face, dar bun ar fi un stoper de meserie, de valoarea celor doi, sau chiar mai bun. Eu unul nu cer echipei tehnice sa faca un joc care sa ne duca la promovare, ca stiu ca nu se poate, dar macar rigoare, disciplina, si pregatire fizca de prima liga, asta cred ca se poate cere Acum fiecare utist, carcotas sau nu, are dreptul sa spuna ce crede, daca o face civilizat, cu argumente, cu buna intentie,…e parerea mea. In materie de fotbal toata lumea pretinde ca se pricepe,….chiar si Gigi Becali…!

    0
    0
  5. Acest meci scoala, chiar daca este un adversar mult inferior, este binevenit pt. increderea jucatorilor, mai ales pt. atacanti ,de a marca cat mai multe goluri in poarte adversa !!! Succes baietii cu Ripensia, o echipa periculoasa, de luat in seama, pt. ca, au jucatori buni, ca, Dumiter, Zaluschi, Ungureanu, Badauta, Apro !!! Deci atentie mare , nu o sa fie un meci usor, mai ales ca, au luat-o pe coaja dramatic cu ACS Timis., un meci care l-au avut in mana. Dar ,totusi cred ca, UTA. se va mobiliza si cu ajutorul publicului si galeriei ,ii vor impinge pe baieti spre victorie !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , pe ei pe mama lor, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button