Pariuri sportive, gaming și casino

Așa eviți falimentul la pariuri sportive: Strategia care te face aproape invincibil!



Te-ai săturat să tot realimentezi săptămânal contul de pariuri? Deși te pricepi la sport, nu reușești să ieși pe plus atunci când joci la pariuri? Dacă răspunsul este afirmativ, află că ești la câteva rânduri distanță de a-ți schimba norocul. Îți prezentăm o strategie simplă, pe care o vei putea aplica începând de astăzi, indiferent de cât de mare sau de mic este bugetul de care dispui! Iată ce ai de făcut:

Delimitează-ți bugetul de pariuri de celelalte cheltuieli. Nu poți avea succes pe termen lung la pariuri dacă nu-ți stabilești un set de reguli și nu-ți faci un plan bine pus la punct. Ideea este că pentru a putea lua cele mai bune decizii, pentru a avea mintea limpede, este necesar să nu te lași pus sub presiune de fondurile jucate. Lasă banii de întreținere, de facturi și de mâncare deoparte și nu intra în ei niciodată pentru a juca la pariuri, oricât de sigure ar părea anumite pronosticuri.

Pariază numai sume destinate distracției și nu te lăsa dominat de teama de a pierde bani. Dacă nu ai de gând să cheltui niște bani distrându-te, atunci nu juca la pariuri. Specialiștii ne recomandă ca marjă de siguranță 10% din veniturile lunare, adică să nu investim niciodată mai mult de atât în pariuri, și poate nici măcar atât dacă nu ne permitem asta fără să existe repercusiuni.

Totodată, trebuie să te asiguri că respecți și reciproca, și anume să nu folosești banii destinați pariurilor pentru alte cheltuieli, pentru că riști să-ți dai toate calculele peste cap și să strici tot ceea ce ai construit. De aceea, delimitarea este cheie. Gândește-ți foarte bine bugetul!

Folosește această strategie de money management. Metoda „sac fără fund” este potrivită pentru orice parior, indiferent de bugetul de care dispune sau de frecvența cu care realimentează contul de pariuri online. De fiecare dată înainte de a pune un pariu va trebui să-ți calculezi miza, împărțind banca actuală la 30. Spre exemplu, dacă dispui de o bancă de 100 lei, vei miza 3.33 lei pe următorul bilet. Apoi, dacă vrei să pariezi încă un bilet imediat, înainte de soluționarea celuilalt, vei împărți din nou banca actuală la 30 și vei avea o miză de 3,22.

Idee este simplă, cu cât banca ta este mai mică, cu atât miza următorului pariu scade, și cu cât banca ta crește și devine mai mare, cu atât mai mare devine miza. La prima vedere ți se va părea ciudat, însă trebuie să conștientizezi că deși poate nu te vei îmbogăți prea rapid, nici nu-ți vei goli banca deloc repede. De altfel, trebuie să ai parte de rezultate foarte slabe pe termen mediu pentru a ajunge la faliment. Este foarte, foarte greu să pierzi toți banii!

Joacă biletele realiste. Profesioniștii joacă numai pariuri individuale, însă dacă tu vrei să joci totuși mai multe selecții pe bilet, limitează-te la cel mult 3-4 pronosticuri și la o cotă totală nu mai mare de 5.50. Încearcă să joci pariuri realiste, cu probabilitate mare de reușită dacă joci bilet multiplu, iar dacă joci individual, încearcă să te concentrezi pe cote mai mari de 1.50.

Maximizează-ți câștigurile mizând de fiecare dată la agenția care îți oferă cele mai mari cote pentru pariul vizat. Fără să faci nimic în plus, doar pariază la casa de pariuri online care îți oferă cele mai mari cote pentru fiecare bilet sau pariu în parte. Astfel, vei câștiga câteva procente de fiecare dată, iar la sfârșit de luna aceste procente pot reprezenta un procent mare din banca ta. Nu mai puțin important este sfatul de a profita de promoțiile operatorilor. Spre exemplu, dacă vrei încearcă codul bonus fără depunere de la NetBet și vezi despre ce e vorba cu agenția, familiarizează-te, descoperă-i avantajele și apoi efectuează o depunere și profită de toate punctele forte ale agenției. Asigură-te că ai conturi la cel puțin 4-5 dintre casele de pariuri online de top licențiate la ONJN și recomandate de către specialiști.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button