Rugby

CSU Arad începe un nou sezon cu primul turneu de rugby în 7! Grindei: „La nivelul financiar la care suntem acum, nu se poate vorbi de performanță”





CSU Arad s-a reunit pe finalul lunii iulie pentru noul sezon de rugby. Arădenii debutează cu un prim turneu de rugby în 7, la Năvodari, chiar în acest weekend. Lotul deplasat și care s-a cazat de azi pe Litoral e format din: Andrei Farcaș, Cornel Farcaș, Alexandru Burai, Florin Marica, Paul Perici, Andrei Cristea, Cătălin Nastiuc, Daniel Stoica, Marian Grindei și Ștefan Postolache.  RC Bârlad, CS Năvodari, Ştiinţa Petroşani, RCM Galaţi şi Sportul Studenţesc sunt adversarii de mâine ai „studenților” arădeni.

Marian Grindei e pe cât de pesimist pe atât de realist la startul unei noi stagiuni. „La aceste turnee în 7 ne-am dori să terminăm în primele patru, având în vedere că sezonul trecut am încheiat pe locul 5. În sezonul de rugby în 15 ce va urma nu am neapărat un obiectiv, îmi doresc să greșim mai puțin decât în sezonul trecut. Mi-aș dori să am un buget mai consistent, pentru a putea crește numărul de jucători, iar situația să fie mai stabilă. La nivelul financiar la care suntem acum, nu se poate vorbi de performanță, toată lumea joacă doar de plăcere și din amintiri. Sper ca lumea să vină lângă rugby-ul arădean, altfel vom continua la nivelul acesta de care nu suntem nici noi mulțumiți”

Mai apoi, tehnicianul a făcut o succintă caracterizare a seriei în care va evolua echipa sa în sezonul regulat: „E posibil ca în acest an să fie mai facili adversarii datorită faptului că s-au comasat două eșaloane. Cei de la Gura Humorului au copii care se antrenează zilnic, Suceava este tot timpul o nucă tare, Petroșaniul a început să investească mult în secția de rugby, iar despre Sibiu și Mănăștur nu am prea multe detalii. La prima vedere, campionatul pare ceva mai ușor decât cel de anul trecut, în care echipe precum Buzău, Bârlad, Năvodari sau Galați erau de un nivel mai ridicat. Mi-ar plăcea să ajungem în play-off, dar în momentul de față nu știu dacă e posibil” a încheiat Grindei.

Vă reamintim că studenții” arădeni au terminat sezonul pe locul 7, penultimul în Divizia Națională.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button