Gloria LT Cermei

Tavi Benga: „Știam că echipele arădene au o agresivitate în joc, azi m-am convins, echipa gazdă a dat totul din ea ca să obțină un rezultat bun.”





Victoria Cermeiului asupra Reșiței este poate cea mai mare surpriză din prima etapă a Ligii a III-a, băieții lui Anca învingând principala favorită la promovare cu 2-1. Golurile lui Nistor și Vlad Michel, ultimul în minutul 90+3, au adus trei puncte nesperate pentru echipa arădeană.

Tehnicianul oaspeților, Octavian Benga, a fost fair-play după partidă si a recunoscut că echipa arădeană l-a surprins plăcut prin dăruirea afișată pe teren:   „Știam că echipele arădene au o agresivitate în joc, azi m-am convins la Cermei, unde echipa gazdă a dat totul din ea ca să obțină un rezultat bun. Am remarcat grupul de jucători proveniți de la UTA: Polgar, Prună, Tănase și ceilalți, au avut atitudine și determinare și ne-au pus mari probleme. Un egal era mai echitabil dar la ultima fază le-am permis să marcheze și am pierdut astăzi toate cele trei puncte. Noi am dominat, ne-am creat multe ocazii, unele chiar foarte mari dar din păcate nu am marcat atunci când trebuia.”

Lupta la promovare va fi poate mai grea decât se gândeau inițial reșițenii, chiar dacă au făcut mai multe achiziții de marcă în această vară: „Este abia începutul de campionat, vor mai trece câteva etape până vedem exact la ce nivel sunt echipele din această serie și care dintre ele se vor bate la promovare. Felicit echipa gazdă pentru ce a arătat astăzi, noi trebuie să ne pregătim pentru întâlnirea cu o altă echipă arădeană, Crișul, care astăzi a rezistat contra unei alte echipe puternice, Metalurgistul Cugir.” a concluzionat fostul secund al lui Ionuț Popa la ACS Poli.

După ce jucătorii reșițeni au plecat din vestiar, gazdele au avut surpriza să constate că, cu toate că oaspeții au fost învinși și ar fi avut motive de supărare, totul a fost perfect curâțat, nici urmă de mizerie, pet-uri, benzi adezive și alte lucruri, cum se întâmplă de obicei după un meci de fotbal. Probabil inspirați de cele văzute la Campionatul Mondial din Rusia, mai precis comportamentul naționalei Japoniei.

FOTO: banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button