Pariuri sportive, gaming și casino

Case de pariuri online care oferă freebeturi și pariuri fără risc





Pe piața pariurilor online din România activează destul de multe case de pariuri, unele dintre ele fiind nume grele la nivel mondial precum Betfair sau Unibet. Fiind concurență destul de mare, ofertele de bun-venit sunt din ce în ce mai bune, de această concurență beneficiind cel mai mult jucătorii, care pot opta pentru diverse bonusuri la înregistrare. În cele ce urmează vom aborda bonusurile sub formă de freebet sau pariu fără risc, care se acordă jucătorilor noi.

  •  500 RON pariu fără risc oferit de NetBet 

NetBet se numără printre agențiile de top licențiate în România, fiind totodată și sponsor oficial al echipei de fotbal FCSB. Până de curând, agenția de pariuri își întâmpina noii jucători cu cinci bonusuri pentru primele cinci depuneri, ajungând în total la 1500 RON, însă condițiile erau destul de complicate. Recent a fost schimbată oferta de bun-venit, iar noii jucători beneficiază de un pariu fără risc până la 500 RON. Ce înseamnă acest lucru? Este destul de simplu. Te înregistrezi, plasezi orice pariu sau bilet dorești, iar dacă ai pierdut primești banii înapoi, în limita a 500 RON. Ce se întâmplă dacă ai câștigat? Pur și simplu te bucuri de câștig, fără a exista vreo condiție de rulaj a banilor câștigați pentru a putea efectua o retragere.

  •  250 RON pariu fără risc oferit de Unibet 

Un alt nume important de pe lista marilor case de pariuri online prezente pe piața din România este Unibet, iar oferta de bun-venit este destul de cunoscută în rândul pariorilor probabil. Pentru cei care nu știu încă, dacă vă înregistrați la Unibet și plasați primul bilet veți fi asigurați pentru că în cazul în care biletul este pierdut vi se returnează banii, în limita a 250 RON. De exemplu dacă plasați 100 RON pe un bilet, iar acesta este pierdut, primiți banii înapoi în cont sub formă de bonus, cu condiții de rulaj minime. Dacă ați câștigat, puteți retrageți banii oricând, fără condiții de rulaj.

  •  100 RON pariu fără risc-FĂRĂ RULAJ NECESAR

Fortuna este al treilea nume de pe lista noastră astăzi. Deși suma bonusului este mai mică, de 100 RON, trebuie precizat că pentru acest bonus NU EXISTĂ NICIO CONDIȚIE DE RULAJ. Vi se returnează banii pierduți pe primul bilet plasat sub formă de cash, nu bonus. Așadar, dacă în precedentele două cazuri vi se returnau banii sub formă de bonus, aici vi se returnează cash, putând retrage banii în orice moment. Bineînțeles, și dacă ați câștigat se aplică același lucru, banii fiind tot timpul cash, fără a exista vreo condiție de rulaj pentru retrageri.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button