Cluburi polivalente

Fetele CSM-ului se menţin în „careul de aşi” al Superligii Naționale de tenis de masă





Fetele pregătite de Cristian Dodean au debutat, la sfârşitul săptămânii, în noul sezon al Superligii pe echipe la tenis de masă. În turneul-tur, de la Constanţa, CSM Arad a evoluat în următoarea formulă: Andreea Fistyulof, Mihaela Plăeaşu şi sârboaicele Sabina Surjan şi Tijana Jokic.

Arădencele au obţinut următoarele rezultate: 5-3 cu Politehnica Cluj, 5-1 cu LPS II Constanţa, 5-2 cu CSM Slatina, 5-2 cu Politehnica Iaşi, 2-5 cu Farul Constanţa, 0-5 cu ACS Dumbrăviţa şi 5-4 cu CSM Bistriţa. CSM Arad ocupă locul 4 după acest prim turneu, la egalitate de victorii, 5 la număr, cu ocupantele locurilor 2 şi 3. „Ne-am atins obiectivul, acela de a face un prim pas spre play-off, având acum două victorii avans faţă de locul 5. La meciul cu Dumbrăviţa am menajat-o pe Surjan, tocmai pentru a o avea proaspătă în partida cu Bistriţa, esenţială în lupta pentru primele 4”, spune Cristi Dodean.

Debut onorabil în Divizia A

Tot pe Litoral, CSM II Arad a debutat şi ea în sezonul Diviziei A. În componenţa: Adela Strună, Irina Rus, Andreea Neamţu şi Mădălina Orban, echipa pregătită de Livia Căruceru a obţinut trei victorii: 5-1 cu ACSM Dunărea Giurgiu, 5-2 cu CSM Giurgiu şi 5-3 cu LPS I Constanţa şi patru înfrângeri, 2-5 cu CSM Moineşti, 0-5 cu CSA Steaua Bucureşti, 4-5 cu CSTA Bucureşti şi 1-5 cu Farul 2 Constanţa. „Fetele au avut o evoluţie onorabilă, Strună şi Rus contabilizând 11, respectiv 9 victorii. Pentru un prim turneu în a doua ligă e bine, mai ales că ele sunt tinere şi au tot viitorul în faţă”, mai spune antrenorul coordonator al CSM-ului, Cristian Dodean. Turneele-retur se vor disputa la începutul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button