UTA Arad

E interesată UTA de Cupă? Popa: „Încă nu am vorbit cu conducerea clubului, dar o calificare ar presupune cheltuieli mari”





Campioana Provinciei a avut parte de o împrechere favorabilă în turul patru al Cupei României. Arădenii o vor găzdui pe arena „Motorul” pe ACS Poli, formație pe care au surclasat-o recent la Timișoara (3-0).

Teoretic, „roș-albii” ar trebui să avanseze în competiția KO, însă multe depind și de maniera în care va fi tratată partida de miercuri, 12 septembrie. „De la început vă spun că încă nu am discutat cu conducerea clubului despre Cupă, așa că vă spun ceea ce cred eu. Ca și club respectăm Cupa României, dar nu știu dacă o putem și onora. O calificare ar presupune cheltuieli mari, care, chiar dacă jucăm acasă, nu cred că se vor amortiza. E posibil ca la meciul cu ACS să evolueze jucători care au jucat mai puțin până acum, dar e la fel de posibil să jucăm cu cel mai bun 11. Dar nici acesta nu e bătut în cuie încă, având în vedere fluctuațiile de formă ale jucătorilor”, a punctat Ionuț Popa.

Totodată, Codru Grădinariu a ținut să precizeze că abonamentele achiziționate de suporterii UTA-ei nu sunt valabile și la meciurile de Cupă, cu excepția celor VIP sau de tipul „Și eu susțin UTA”. Totuși, abonații își păstrează prioritatea pentru locurile ce vor fi achizionațe prin intermediul biletelor de intrate.









19 comentarii

  1. Cum adica!!!!!Ne mandrim cu UTA!!Intreb :cum respectam „blazonul UTA!!!?????Calificarea aduce un adversar tot la Arad.

    0
    0
  2. În campionat nu ne permitem dăcât loc 10-15, în cupă nu,, se rentează ” ma întreb dacă merită atunci sa tocați un milion de euro din banii arădenilor, cu banii ăia putem stârpi șobolanii din centru, și mai rămân și de-o chiftea pt firmele de casă!

    0
    0
    1. Ba mai terminati cu milionul de euro. Nu se da un cent pe salarii ( din pacate ) . Nu poti toca atatia bani pe deplasări cantonament echipament etc.

      0
      0
  3. Fapte nu vorbe, dragii mosului! De modelul Barcelona, a auzit cineva? Haide sa v-a spun cum sta treaba. Clubul Barcelona, este sprijinit prin actiunile care sunt vandute suporterilor. Per ex, la noi, daca 12.000 de suporteri, care este si capacitatea noului stadion, ar contribui (daca tot ne batem cu pumnul in piept, ca suntem suporteri infocati UTA) cu 20 de euro, o luna pe an, s-ar naste suma de 240.000 euro. Intrebararile care se pun, sunt 2: 1. Vi se pare mult 20 euro, o luna pe an, pentru echipa de suflet? 2. De cat ar fi nevoie, pentru o promovare in prima liga? Raspuns: 480.000, echivalent a doua luni. In cazul in care s-ar intampla asta: echipa ar putea fii condusa de suporteri, fara contributii ale, asa zisilor investitori. PS: As dori sa luati aminte ce v-a spun si sa incercam, noi suporterii, sa luam atitudine, nu sa pierdem timpul, cu palavrageala asta de 2 lei pe net.

    0
    0
    1. E foarte frumos pe hârtie … din păcate sau dus vremurile frumoase in care UTA juca cu casa închisă in divizia B fiecare meci acasă , atunci aveam public cunoscător de fotbal și arădeni care aveau datoria morală să fie la stadion meci de meci… acum cei câteva sute care-i vezi meci de meci pe stadion sunt cei pe care ai putea să te bazezi ptr proiectul cu 20 euro pe 2 luni , restul din păcate investește in bere la PET șințigări decât să dea ptr UTA ( din păcate asta e realitatea tristă).
      Oricum dacâ inițiezi acest proiect eu îți urez sincer succes, sunt curios câți ar adera la proiectul tău.

      Baftă.

      0
      0
    2. Daca reusesti sa strangi 1000 sa dea 20E pe luna e o mare realizare si asta cu abonement inclus pe noul stadion. Apuca de treaba daca esti satul de vorbe, noi te sustinnem.

      0
      0
  4. Lasa..ne-am facut abonamente,moral,de inteles ca platim suplimentar bilete la Cupa.Cupa pe care ne anunta Popica,ca nu cunoaste obiectivul,nu a discutat cu conducerea,de parca este un spectacol ieftin de circ!Popica nu stie,conducerea nu stie?Dar cine stie?Eu sa stiu?
    Daca va critic,nu este bine,daca va laud,iar nu este bine….Sunteti nebuni mai oameni buni?
    Cred ca pana la urma nu vreti suporteri,altfel nu inteleg…
    Nu pierdem la Luceafarul!

    0
    0
    1. Bineinteles ca TU, cine altcineva. Un bilet te-a facut pe tine, zgarcit mic ce esti? Clubul are nevoie de bani😂

      0
      0
    2. Te-ai mai gandit de vreo cateva ori sa predai abonamentul, dar te-ai razgandit. Inconstant, ca sa ma exprim elegant, labil nu suna prea bine.Dar asta esti, domnule…

      0
      0
      1. Dar macar imi fac in fiecare an abonamentele si este strict treaba mea ce fac cu ele,pe banii mei…Tu ai?Sau cei 15 Lei ti se par cam scumpi pentru un bilet care nu se include in abonament?Eu doar am intrebat…
        Nu „stimabile Pelin”,da mai departe in tastatura….ea este de vina….,ca sa te parafrazez ca mereu si pentru orice ai aceeasi mono-intrebare…cine este de vina si cine raspunde?

        0
        0
  5. Sa fim seriosi… la meciul cu acs recas am fost 150, cam astia sunt suporterii care mai sunt aproape la.greu. o sa avem casa inchis la meciul cu ASU acasa… in rest, bate vantul.

    0
    0
  6. Din pacate aici ne-a adus „vrajeala” conducerilor UTA-ei, din mandatele mult iubitului multireales conducator de Arad! Nu tu bani, nu tu management, organizare, nu tu responsabilitati! UTA e copia fidela a Primariei Arad. Daca Popa spune ADEVARUL in fata, ne suparam! Ce o zis omu’? Aveti bani? DA. Atunci promovam si batem Cupa! NU AVEM BANI! Pai ce vreti atunci? N-ati citit mai incolo? Cand e zi de salarii la UTA, se numeste „ziua aburerilor”! Ne dam echipa mare, da noi n’avem nutritionist, nu psiholog, nu echipa medicala serioasa, fara baza sporitva (noi visam UTA gen Barca!), aducem jucatori straini de oras care stau pe unde apuca, merg cu tramvaiu’ la teren……!
    Amu’, adevaru-i ca, la UTA ar fi bun un SAMADAU! Daaaa! Lica se pricepea sa comande, se pricepea la marfa, platea banii jos, era hotarat, stia numa’ el, tot ce misca in zona….da n-o lasa el pe Ana din lunca Teuzului pantru banii de la oras. Pune-ti mana si cititi Moara cu noroc, ca multe puteti invata despre oamenii din zona!

    0
    0
  7. Eu cred ca daca aduci o echipa de liga 1,trebuie sa faci ceva bani,plus ca mai multe jocuri echipa se sudeaza,mai omogena si mai pregatita.

    0
    0
  8. Haideti domne ,cum naiba sa nu joci pt. calificare in cupa Romaniei pt. a aduce o echipa de liga1a , mai ales ca, se dau si niste bonusuri de catre FRF. Pai cam cat costa clubul sa organizeze un meci de cupa Romaniei , sunt echipe de liga3a care pot organiza si UTA., nu !? Eu cred ca este vrajeala de doi lei a lui nea Popica cum de altfel ,spune ca, nici nu se gandeste la locurile pe. promovare si uite ca, UTA. este pe locul trei !?

    0
    0
  9. Falca = Popa = Meszar = aceiasi mizerie…cum sa sfidezi o competitie, care ti-ar putea aduce o echipa buna din Liga 1 si ai umple Stadionul Motorul ?!

    0
    0
  10. Mister Popa,iar ne aburiti…Si asa doar dvs. decideti ce aliniere veti face in Cupa,doar aveti mana libera si eu personal,dar probabil multi altii,va respectam deciziile…
    3000 Euro pentru invinsi si 5000 Euro,pentru invingatori,nu este bine?
    Nu mai spun ca a aparut si stirea ca se televizeaza meciul…
    Adica daca batem pe Recas,luam(luati) 5000 Euro,apoi vine o echipa de liga 1-i,care automat aduce o alta reteta financiara,nu suna bine?
    Si chiar daca nu va intereaseaza Cupa,vorbim de adversari timisoreni,deci si daca gratis ar fi,trebuie trimisi in fundul gol acasa la Robu…ma rog..la casa adoptiva!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button