UTA Academie

Echipele de juniori ale UTA-ei au bifat victorii la zero în „intermediara” preliminariilor Ligii Elitelor





Echipele UTA-ei de juniori U19 și U17 s-au întors victorioase din deplasarea de la Orăștie. Partidele au contat pentru etapa a 7-a a preliminariilor Ligii Elitelor (seria a 16-a).

Dardai și Tocu au debutat în „alb-roșu”

Prima care a intrat pe terenul „Dacia“ a fost echipa U19, antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi. A fost un meci în care adversarii nu au pus probleme echipei arădene, scorul final, 0-8, fiind mai mult decât elocvent.

În prima repriză, UTA a marcat de cinci ori. În minutul 7, Obrad centrează și Nagy înscrie. După alte 7 minute ,Obrad execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri pentru 0-2. În minutele 25 și 30 iese la rampă Gruiescu, care înscrie din pasele lui Petcuț și Frai. Ultimul gol al primei reprize îl marchează Sabău, în minutul 33, după o fază începută tot de el și filtrată pe la Gruiescu și Petcuț.

După pauză, Sabău reia festivalul golurilor din pasa lui Obrad. În minutul 63, nou intratul Stan pătrunde printre fundașii adverși și marchează pentru 0-7. Ultimul gol al partidei îi aparține lui Onuțan, care în urma unei învălmășeli în careul advers prinde un șut de la 12 metri, la colțul lung.

UTA U19: Debre – Harasemiuc, Dardai, Onuțan, Frai, Gruiescu, Sabău, Obrad, Morar, Nagy, Petcuț. Au mai jucat: Stan, Covaci, Tudor, Tocu, Lazăr.

Tot în acest meci și-au făcut debutul și ultimele două achiziții, Dardai, un orădean provenit de la CFR Cluj și Tocu, de la LPS Sebeș. Ambii sunt născuți în 2001, acoperind astfel cerințele FRF. De menționat că Zamfir și Creța s-au antrenament cu echipa mare.

Puncte necesare și la Under 17

A doua partidă i-a avut ca protagoniști pe copii de la U17, antrenați de Mircea Aslău, care au reușit să câștige cu 3-0. A fost un meci destul de ușor pentru utiști, veniți după acel egal nebun de la Timișoara. Merca a marcat singurul gol din prima repriză, în minutul 10, după ce a driblat trei adversari și a șutat pe sub portar.

La 8 minute de la reluare, Turc bate bine un corner, iar adversarii își bagă mingea în poartă. Scorul final l-a stabilit Vulturar, cu un șut de la 20 de metri cu piciorul stâng în vinclu.

UTA U17: Manea – Rîpaș, Irimia, Găină, Căciulă, Turc, Vulturar, Merca, C. Moldovan, Jula, Gădărici. Au mai jucat: Cleuță, Nădăban, Măcean, Suciu și B. Moldovan.

Ambele formații utiste, ce-și conduc seriile, sunt mari favorite și în runda de duminică, cu ocazia vizitei celor de la CFR Simeria.

uta-arad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button