UTA Arad

UTA vinde de mâine biletele la meciul de Cupă cu ACS Poli. Rus: „Veniți la stadion și aveți încredere în noi!”





Miercuri, 12 septembrie, e ziua în care UTA intră în a doua competiţie a stagiunii 2018-2019, Cupa României. Întrecerea a ajuns în faza a IV-a, iar echipa „roș-albă” primeşte vizita celor de la ACS Poli Timişoara. Cele două formaţii s-au întâlnit recent, pe 1 septembrie, victoria revenindu-le atunci băieților lui Ionuț Popa și Cristi Păcurar, care s-au impus pe stadionul „Dan Păltinişanu” cu 3-0.

Întâlnirea din Cupă are loc de la ora 16:30, pe terenul „Motorul”, iar clubul UTA a anunțat încă de săptămâna trecută că doar deţinătorii abonamentelor „Şi Eu susţin UTA Arad” şi VIP au acces gratuit. În rest, toată lumea trebuie să-și achiziționeze un bilet, iar acestea vor puse în vânzare după următorul program:

  • Marţi, 11 septembrie, orele 10:00 – 16:00, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20
  • Miercuri, 12 septembrie, începând cu ora 14:30, la stadionul Motorul

Preţul unui tichet este 15 lei și doar 5 lei pentru elevi. Meciul suscită și interesul televiziunilor Digi Sport 1, TelekomSport și Look TV, care vor transmite în direct din Aradul Nou.

Există și posibilitatea ca Popa să apeleze la jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat, dar, cu siguranță, nu va putea conta pe Samba Benga. Senegalezul a suferit o entorsă la gleznă la Sânmartin și e scos total din circuit pentru câteva zile.

În schimb, Cipri Rus ar putea fi unul dintre protragoniști, așa cum a fost și în urmă cu zece zile pe „Dan Păltinișanu”, cu golul de 0-3, înscris după o cursă în viteză și un șut în cros, lângă bară. „Așteptăm lumea în număr cât mai mare la stadion, căci le-am dus puțin dorul după două deplasări consecutive. Am intrat într-o săptămână foarte importantă pentru clubul nostru. Vrem să mergem cât mai sus în Cupă, dar și să batem neapărat Clinceniul în campionat. Sâmbătă vine la Arad echipa de pe primul loc și e vremea să arătăm cu toții, jucători și suporteri, cât de mult ne dorim să fim acolo sus, pe un loc care să facă cinste celei mai titrate echipe din afara Bucureștiului. Veniți la stadion și aveți încredere în noi!”, e mesajul lui Rus, autor a două goluri pentru „roș-albi” în debutul acestui sezon.









10 comentarii

  1. Cupa că joc oficial poate detensiona așteptarea Clinceniului, unde ne gândim cu toți.Fara nume mari ilfoveni pun presiune pe cei cu nume și prin faptul că nu știi de unde să-i apuci.Atentia se referă la dozarea efortului,la provocări sau arbitraj. Că fotbal nu sunt peste UTA .La Cupa trebuie folosiți și cei cu minute puține.Ne-am bucura sa vedem fie și câteva minute, pe Miculescu . Bafta Hai UTA !

    0
    0
  2. Meci de antrenament. Bagati rezervele. Calificarea in etapele superioare ale cupei poate reprezenta cheltuieli in plus si eventuale accidentari. Important este campionatul!

    0
    0
  3. Succes baietii cu ACS. Timisoara in cupa ,dar mai ales in campionat cu Clinceniul , care se anunta foarte greu, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  4. Ca suporter nici nu concep tratarea cu superficialitate al cupei. Nu este admisibil sa vad ca alti suporteri si chiar unii din conducere nu isi doresc o clasare cat mai onorabila in cupa !!! Pai de ce se mai prezinta atunci echipa pe teren??Campionatul este important dar nu trebuie renuntat la cupa sub nicio forma. Cei care enumera motive de genul cost sau risc de accidentare sa se abtina sa mai intoxice suporterii.. Cand echipa mea pe care o sustin de o viata este pe teren, o sustin indiferent ce fel de partida joaca iar daca sunt cu adevarati profesionisti atunci trebuie sa trateze cu maxima seriozitate fiecare meci!!! Mai aduc aminte unor sustinatori ai echipei ca UTA este un nume in fotbal iar imaginea conteaza mult!! Este UTA domnilor .. nu Clinceni sau alte echipe fara traditie!!! Rog conducerea sa fie mai prudenta in declaratii in ceea ce priveste clubul deoarece unele dintre ele pot aduce grave prejudicii de imagine precum si lezarea suporterilor.Hai UTA!!!

    0
    0
  5. Da domnule Balog,comentariu perfect pertinent,dar pana la un punct:cand nu ai joc peste 3 zile cu prima clasata,avand in vedere ca nu ai un lot valoric suficient ca sa-ti asumi anumite riscuri si aici nu ma refer la oboseala….
    Inteleg si suporterii,prin doua dorinte posibile avute:o rivala timisoreana trebuie invinsa si cea de a 2-a sa vada pe Motorul o echipa de Liga 1,dar……cine decide pana la urma?
    Sunt ferm convins,ca pentru interesul si binele UTA-ei,se va gasi calea cea mai adecvata si potrivita!
    Eu voi fi la meci si daca se va juca intr-o formula cu jucatori care au jucat mai putin,dar si daca se va alinia prima garnitura.
    HAI UTA!

    0
    0
  6. Si acum doar pentru tine,Cipri Rus si stiu sigur ca citesti,pentru ca titlul articolului se refera la tine:
    …ai plecat de voie,de nevoie,nu are rost sa mai dezgropam mortii acum,ce si cum a fost…apoi sa te intorci ca adversar,sa marchezi sau pase de gol impotriva UTA-ei,doar regrete am avut!Dar si aplauze pentru tine,pe la Siria…Asta este….Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului,pastrand totusi proportiile….
    Cred ca nu numai eu visam la meteoriti,ca sa te intorci candva,cumva si totusi cand iti doresti ceva mult,pana la urma tot se va indeplini…Pacat ca drumurile tale se intersecteaza mereu cu ale lui Hlistei…. mereu….ce cuplu ati fi fost…Nu stiu cine si din ce cauza a insistat pe Curtuius,acum rezerva in Liga a 3-a,probabil considerata de lux(nu pot sa ma abtin sa-i nu-i umplu desaga)….
    Constat un singur lucru:Cipri Rus este chemat la ovatii,Cipri Rus da tonul spre galerie,Cipri Rus este UTA-ist,daca nu da gol,este piston pe aparari adverse pe care ii tracaseaza,servant ideal,scoate cel putin 2 fundasi din joc cand se joaca pe el…
    Lasam naibii pe Recas,o adunatura care nu mai conteaza,ai nimanui….Pe Clinceni trebuie sa-i reducem la tacere!Apoi altii si altii la rand!
    Am mai spus-o mereu….suporterii aradeni de rezultat,tac si dispar incet,incet in ceata,dar cei adevarati,care sufera langa voi,atunci cand ne dati un deget,noi va vrem toata mana!
    Personal,fara conotatii,am vorbit despre 5 etape,ca sa ne facem o parere…Eu mi-am facut-o deja!Succes baieti!Ar merge..depinde de ce se doreste faptic..prosti am fi in cele din urma…Pentru UTA si pentru aradenii care asteapta de ani de zile „ceva”…
    Ne vedem miercuri la 16:30,pe Motorul!Nu stati in spatele televizoarelor.Echipa are nevoie de noi!
    HAI UTA!

    0
    0
  7. Ar trebui coborat cu picioarele pe pamant, ieri am inteles ca jucatorii au refuzat sa se mai antreneze. Sunt restante de 4 luni si banii nu prea au de unde sa vina la echipa !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button