UTA Arad

Janos: „Mă bucur că am reușit să marchez, dar golul a fost mai important pentru echipă decât pentru mine”





Norbert Janos a înscris primul său gol într-un meci oficial de la venirea la UTA în victoria din Cupa României cu ACS Poli. Fotbalistul împrumutat de la Ferencvaros a înscris cu un șut din careu, deviat de argentinianul Rudolf Avaro.

Jucătorul crescut de U Cluj a început partida ca titular, dar încă nu a putut duce 90 de minute. „Evident că sper la un tricou de titular și în campionat, dar încă nu mă simt la 100%, a trebuit să ies în minutul 70. Mă bucur că am reușit să marchez, dar golul a fost mai important pentru echipă decât pentru mine. Am reușit să învingem și acesta e cel mai important lucru pentru noi. Suntem mai buni decât cei de la ACS Poli, e și meritul staff-ului pentru că a pregătit ambele meciuri perfect, am știut la ce să ne așteptăm”, a spus fotbalistul de 20 de ani.

Pentru UTA urmează un meci pe teren propriu cu liderul Academica Clinceni, iar mai mulți jucători și-au depus candidatura pentru un post de titular cu prestațiile de astăzi. Înghesuiala apare în special pe benzile liniei de mijloc. „Suntem mulți jucători de bandă, trebuie să tragem fiecare mai tare. Concurența nu mă îngrijorează deloc, ba chiar mă motivează. Echipa are forța să treacă pe primul loc după meciul de sâmbătă, sper să avem cât mai mulți suporteri la meci, care să ne conducă spre victorie”, a mai precizat tânărul utist.

Janos a fost crescut de U Cluj și a ajuns la UTA în această vară de la clubul maghiar Ferencvaros, fiind împrumutat în sezonul trecut la Soroksar, echipă din liga a doua a Ungariei.









8 comentarii

  1. Unde esti mai @Pelin?Ca sa-mi explici despre Haidiner?Nu spun ca ne-a dezavantajat direct….dar „din spatele ecranului TV”,te las ,Maria-ta sa-mi explici anumite cartonase…
    Mai Peline,pe partea tusierului Marginean,pur si simplu radeau copiii de el…
    Bolovane….Stima si respect Peline…Dar cine este este de vina?Pffffffff!Suporterule….

    0
    0
    1. Pentru starea de surescitare( ca sa ma exprim elegant) in care te afli , tu ar trebui sa stii cine e de vina. Mai nou derapezi rau de tot , incurci etapele, fata cu spatele televizorului, meciurile de acasa cu cele din deplasare etc. Urat mai imbatranesti???!

      0
      0
  2. Vorbeam cu vecinul meu de scaune abonamente,tinerel,dar se pare bun cunascator de fenomen,m-a surprins,ca UTA nu va forta neaparat din prima repriza..dar daca se va intampla ca Poli va fi peste noi,Ionut Popa va muta imediat,in primul rand sa recastige mijlocul si posesia…Asa s-a si intamplat…Ce mai vorbim?Bravo!Si cand Mister Popa a simtit ca Recasul cade fizic,asteptat la colt,a mutat bine!
    Imi pare rau sa o spun….In atac mana moarta David Popa….M-am saturat de Curtuius,rezerva acum in Liga a 3-a,la Resita….
    Bravo baietilor!Sa vina banii,sa vina banii la baieti..!

    0
    0
    1. Si inca ceva, titan al fotbalului, vezi ca 5×3=15 si nu 18. Daca mai ai o bruma de memorie iti dai seama la ce ma refer.

      0
      0
  3. Acum in tur lotul asta e. Pentru pauza de iarnă merge analizata prestația a vreo 3 jucători .Din păcate 2 sunt atacanți. Nu poți lăsa golul pe umerii lui Rus . Așa cum s-a rezolvat problema stoperilor va putea fi găsit macar inca un atacant promițător .Și celelalte competitoare aduc mereu. Una e Petrolul care a găsit ,, elefanți ” adecvați. A dispărut de la ei Chindris . Deocamdată nevoia de atac incisiv a. fost acoperit de găselnițele lui Popa. Aici el dorește mai mult De urmărit ce poate face .

    0
    0
  4. Important!Mesaj pentru conducerea UTA. Dragii mei manager, sunt un simplu suporter, care….daca imi permiteti insistenta, as putea sa v-a aduc anumite ideei managerila.
    1. Pornind de la ideea ca omul sfinteste locul, se pare, ca prima mana castigatoare, a echipei, ar fi d-lul Popa, care, prin felul lui de a fi, a reusit, sa creez un fenomen.
    2. Vazand ritmul echipei si roadele care le aduc acesteia, mi se pare binemeritat, ca, din postura d-voastra manageriala, macar sa asigurati la timp, la fel cum zicea si d-lul Popa, salariile si primele, astea tin de motivarea jucatorilor.
    3. In cazul in care, intr-un final, exista sansa unei promovari, ar fi binemeritat, sa nu mai vindem, la fel ca in alti ani, jucatori catre echipele din liga 1, deoarece, in cazul unei sanse de promovare, cota lor v-a fi alta.
    Ca un ex: Man, in loc sa fie vandut pe 300.000 Stelei, ar fi fost mult mai frumos, sa fi fost noi in Liga 1 si ulterior, dupa o cota crescuta a acestuia, sa il fi putut vinde, celor de la As Roma, pe 12.000.000. La fel si Petre si tot asa mai departe. Si in felul acesta, clubul UTA, reusea sa devina un club, care, se autofinanta, mai ales stiind faptul, ce pepinierea ar fi stat la baza acestuia: gen Atletico, UTA, Vointa, etc.
    Asadar, investiti atunci cand este cazul, per ex, anul acesta, nu de alta, dar presimt ca este unul promitator.

    0
    0
    1. Mihai,tu crezi ca daca Man era la Uta erau asa de bine vazut de cluburile din afara incat sa iti ofere atatia bani? Sa fim seriosi… ce vorbim de 12 milioane , ca pe banii aia cumperi toata liga 2…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button