Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 6-a: Petrolul o dă jos pe UTA de pe podium după succesul din restanța cu Chindia





Vineri

Chindia Târgovişte – CS Mioveni   0-2

V. Balint 18 și 65 (ambele din penalty)

Sâmbătă, ora 11.00

Luceafărul Oradea – UTA Arad   0-1

Cr. Matei 76

Academica Clinceni – ACS Poli Timişoara   1-0

Gliga 22

Sportul Snagov – Ripensia Timişoara    1-1

Dănălache 90 (pen.) / Ad. Ungureanu 45

CS Baloteşti – Dacia Unirea Brăila     2-2

Marciuc 9, V. Mihai 78 / Lü Yuefeng  42, L. Gheorghe 45

Metaloglobus Bucureşti – Daco-Getica Bucureşti    2-3

O. Herea 12, Ghenovici 36 (pen.) / Bustea 8, Ad. Voicu 50 și 75

Sâmbătă, ora 15.00

Energeticianul – Petrolul Ploieşti   0-3

S. Ghinga 5, N. Popescu 15, L. Cazan 37

Duminică, ora 15.00

Pandurii Târgu Jiu – SSC Farul Constanţa   5-3

D. Ciobanu 30, G. Tudoran (pen.) 35, D. Pîrvulescu 46 și 67, Blejdea 90+5 / R. Licu 21, Fotescu 38, Konate 63

Duminică, ora 19.30

ASU Politehnica Timişoara – FC Argeş   2-3

Mera 28, Velici 75 (pen.) / Buhăescu 7 și 34, Mera (autogol) 79

Luni, ora 18.30

Universitatea Cluj – Aerostar Bacău   3-2

Gavra 5, Kofi 29, R.Takacs 76 / Buhăcianu 26, Vraciu 86 (pen.)

Miercuri, ora 19,30 – restanță din etapa a 5-a

Petrolul Ploiești – Chindia Târgoviște   2-0

Plămadă 27, S. Arnăutu 78

Clasament

Etapa următoare ( 15 septembrie): Bacău – Oradea, FC Argeș – Cluj, Ploiești – ASU Politehnica, Mioveni – Energeticianul, Daco-Getica – Târgoviște, Constanța – Metaloglobus, Brăila – Târgu-Jiu, Ripensia – Balotești, ACS Poli – Snagov, UTA – Clinceni.

FOTO:

9 comentarii

  1. Bineanteles ca, se dezumfla , pt. ca este o echipa foarte slaba , toti au vazut-o la promovare dar ve-ti vedea ca, o sa se lupte pe la mi9jlocul clasamentului daca nu , chiar la retrogradara !?

    0
    0
  2. Și noi ne vom dezumfla azi, prea repede am trecut la visuri de promovare, Ionuț Popa nu vorbește prostii când spune că suntem de locul 10-15! Nu tu condiții, nu tu valoare individuala, nu tu condiții de pregătire adecvate! Pe ce va bazați când aveți pretenții de promovare? La ce ne comparăm cu u Cluj , petrolul Ploiești ? Galerie care nu-și susține favoriții că e scump biletul? Sunt curios dacă clujenii, ploieștenii sau timișorenii nu vor avea galerie la Luceafărul că e scump biletul!

    0
    0
    1. Aici are dreptate…UTA nu mai este un fenomen pentru Arad..Nu mai înseamnă emulație și identitate….Am spus pentru Arad..nu pentru cei câțiva care se duc la meciuri acasă și în deplasare….Condiții de antrenament, terenuri,refacere, pregătire psihologica, medicație,refacere după efort ?? Daca voi știți că toate astea sunt la indemana echipei atunci puteți să îi criticați pe Giro acum !! Poate fi criticat în alte cazuri dar nu pentru postarea asta!!!

      0
      0
    2. Anul trecut echipa a avut conditii foarte bune atat din punct de vedere financiar cat si material. Cu toate acestea, desi au adus nume, „rasunatoare”, au jucat lamentabil. Rezultatele, cat si calitatea jocului au lasat de dorit. Trebuie sa recunosc ca am crezut intr-o promovare fara probleme, dar m-am inselat. Anul acesta, cu un buget modest, UTA joaca foarte bine, relatiile de joc sunt exceptionale, jucatorii fac pressing si sunt ambitiosi. S-a construit o echipa adevarata iar jocul prestat este placut ochiului. Cu siguranta, un merit deosebit il are antrenorul Ionut Popa, artizanul noii strategii care pana acum a dat roade!

      0
      0
  3. GIRO, ma dezamagesti,imi pare foarte rau ,dar de unde ai tu informatii din interiorul clubului ca,UTA., nu are pregatire psihologica, ca nu are conditii de antrenament ,ca nu are echipa valori individuale etc.,inseamna ca chiar participi la programul echipei zi de zi, altfel nu-mi explic de unde le sti pe toate , nu te supara !? Referitor la cele spuse de Mister POPA, ca, UTA. este de locul 10-15 in clasament , iarasi nu ai dreptate , pt ca, ce ai vrea sa spuna ca, se bate la promovare, ata este o strategie de-a lui si a echipei, dupa cum vezi , UTA. ,este pe locul trei, acuma , nu pot zice ca UTA. se bate la promovare, dar nici ca, nu se va bate, campionatul abea a inceput, stai linistit , se pot intampla multe !!! Sanatate si noroc .

    0
    0
  4. Pandurii Tg. Jiu , o echipa cu jucatori foarte tineri majoritatea , o echipa foarte ambitioasa si cu un antrenor sever ,care face treaba foarte buna ,BOGOI , o echipa care va da mult de furca echipelor care vor lupta pt. promovare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button