UTA Arad

Nanu: „UTA are un lot mai valoros, mai echilibrat, noi trebuie să ne descurcăm și cu jucători care au evoluat sau nu prea nici în Liga 3-a”





Ștefan Nanu a pierdut toate cele trei întâlniri oficiale disputate pe banca lui ACS Poli, de la preluarea „hățurilor” de la Ionel Ganea. Două dintre eșecuri au fost înregistrate în fața „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc, iar fostul fundaș al lui Vitesse a recunoscut la final: „UTA are un lot mai valoros și mai echilibrat, jucători care fac diferența unu la unu, dar sunt mulțumit de fotbaliștii mei că, încetul cu încetul cresc. De la acel 0-3 tot cu UTA în campionat, am reușit un 0-1 cu Clinceni și astăzi am condus”.

Dacă arădenii au făcut un prim mitan foarte slab, timișorenii au părut că obține un prim rezultat pozitiv sub comanda noului tehnician. „Sunt puțin dezamăgit. În prima repriză am făcut un joc bun mai ales din punct de vedere tactic, dar în a doua a fost o evoluție slăbuță. Sunt jucători care au evoluat sau nu prea nici la Liga a 3-a, care nu au mai respectat sarcinile de joc. Unii dintr ei și căzut fizic, mă refer la Pop și Codrea, jucători de 19-20 de ani, iar dacă nu ai calitate să aduci de pe bancă, e greu să păstrezi rezultatul. Oricum, golurile le-am luat pe greșeli personale, nu am fost dominați de UTA, dar învățăm și mergem mai departe. Repet, este foarte greu, sunt mulți jucători tineri fără meciuri în picioare, ne chinuim cu ce avem”, a adăugat Nanu.

Deși echipa sa era condusă încă din minutul 78, fostul fundaș stânga nu a operat a treia schimbare decât în al doilea minute de prelungire. „Nu am făcut această înlocuire mai repede, pentru că nu am avut un mijlocaș la dispoziție. Sper ca în săptămânile viitoare să mai găsim un mijlocaș central ca să acoperim postul”, a mai explicat „principalul” ACS-ului după eșecul (1-2) cu UTA.









2 comentarii

    1. Foarte tare @Emil!!!:-))))))))))).Chiar nimeni nu a inteles schimbarea in minutele de prelungiri…..
      Adevarul este si mai trist decat a fost la noi….cu ce jucatori exista la ACS Recas,cu 2-3 exceptii,poate sa ii antreneze si Mourinho sau Guardiola!
      Sa fiu sincer?Nu ma bucur de necazul lor….Decat sa vad „en-spe’ echipe de Ilfov prin ligile 1 si 2…..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button