UTA Arad

Păcurar, după eliminarea lui ACS Poli din Cupă: „Calificare pentru arădeni și pentru a aduce o echipă cu nume, de Liga 1, pe terenul nostru”





Chiar dacă a lipsit timp de o repriză de pe teren, „Bătrâna Doamnă” și-a atins scopul în turul patru al Cupei României: calificare într-o formulă lipsită de aportul a jumătate dintre titulari. ACS Poli a dat impresia că poate răzbuna eșecul clar (0-3) din campionat, însă muștruluiala din vestiar „marca” Ionuț Popa a dat rezultatele scontate. Janos, cu concursul lui Rudolf și Pop au anulat reușita și Drăghici și utiștii pot spera în găzduirea unei formații din elita fotbalului românesc.

De altfel, „Mister” nu a dorit să vorbească cu presa imediat după meci, dar „secundul” său a recunoscut că a existat o „terapie” la pauză. „La pauză, nea’ Popică a discutat cu ei despre atitudine, despre ceea ce înseamnă acest meci pentru ei, club și suporteri, lucruri care le spun antrenorii în astfel de momente. Personal nu am fost de față, căci încălzeam jucătorii de rezervă, dar mi-a cam povestit dânsul ce le-a spus jucătorilor la pauză. Mai multe nu vă spun, până la urmă am obținut calificarea și asta contează cel mai mult”, ne-a mărturisit Cristian Păcurar.

Vorbind strict despre desfășurarea jocului, Păcurar a adăugat: „Am încercat să le dăm șanse și jucătorilor care au jucat mai puțin sau deloc și să menajăm câțiva fotbaliști pentru meciul foarte important de campionat, cu Clinceni. Unii au răspuns bine, alții nu prea, dar e bine că am revenit și am câștigat în repriza a doua. Moralul este ridicat în vestiar, lucru foarte important în perspectiva partidelor de campionat. Am început mai greu, fiindcă am făcut multe schimbări pe posturi, pe grupe de jucători și asta s-a văzut. În prima repriză jocul nu a fost bun nici din punct de vedere colectiv și nici individual. Dar, repet, până la urmă rămâne această calificare pentru arădeni și pentru a aduce o echipă cu nume, de Liga 1, pe terenul nostru”.

În 11 zile, UTA a bătut-o de ori pe ACS Poli, furându-le atât punctele din disputa de campionat de pe Bega, cât și șansa de a avansa în Cupa României. „Nu ne-au surprins cu nimic și, chiar dacă ne-au condus azi, din fericire pentru noi am rezolvat situația. Nea’ Popică îi știe pe seniori, eu îi cunosc bine pe juniorii lor și consider că ei trec acum printr-o perioadă nefastă. Nu aceasta este valoarea lor, dar, datorită aspectelor negative din jurul clubului timișorean de care nu doresc să vorbesc eu, sunt afectați și ei”, mai crede Păcurar.

 

13 comentarii

    1. Cand Popica e la Timișoara câștiga cu Poli cand e la Arad câștiga cu UTA. Antrenorul nostru aradean are toate meritele !!! Suporterii trebuia sa ii pupe picioarele cand a venit nu sa il înjure. Trebuiau bannere cu Te iubim Popica!!! Acum le pare si lor rau pentru ce au facut.

      0
      0
  1. „Echipa cu nume de liga 1,, – ce onoare pe capul nostru , va fi sărbătoare dacă una din marile echipe , gen chiajna ,botoșani, vor poposi în orașul nostru .Ce am ajuns , inclusiv la nivel de mentalitate sportiva !

    0
    0
    1. Botosani?@StrongRed?Esti sigur ca iti doresti asta?Ce film urmaresti?
      Asa cum banuiam,in afara de reteta financiara,de 5000 Eur la victorie,nestiind plata de televizare,daca intra in pauschal sau nu,in gluma,sau nu,dar se ingroasa incet,incet…Vre-o 2000 eur,sunt baremurile…Pe care le plateste echipa gazda,logic!
      Dar vezi ca exista posibilitatea sa joci cu Rapid,inseamna deplasare,sau sa ajungi cu ASU,dar se considera echipa gazda mai putin cotata in clasament,adica tot la Timisoara….
      Om trai si vom vedea…
      Una este clara..UTA joaca fotbal si atunci cand este nevoie,apasa acceleratia…
      Nici nu imi faceam probleme ca Ionut Popa ar accepta o infrangere….la fel cum o facea contra noastra….
      Cum,necum….aratam altfel….
      Sa vina si Clinceniul!Au trecut vremurile ca la Siria ne bateau toti!Adica cine dorea….

      0
      0
      1. N-ai inteles nimic ! Nu cred ca trebuie citit cu dex-ul în mana ce am scris! Voiam sa spun ca am ajuns sa ne bucuram ca ne vizitează niște pârliți fără istorie, care au doar meritul ca sunt vezi doamne în liga 1. E un regres și la nivel de discurs și mentalitate !

        0
        0
      2. Iar nu ai priceput nimic! Si tu iti permiti sa dai lectii , sa ,,urechezi” pe unul si pe altul, sa pui etichete. Si inca ceva Ochi de Şoim. Chiar daca ai fost pe stadion si esti geniu in ale fotbalului, la fazele controversate tot mai bine isi formeaza o parere ala de a vazut reluarea fazei din ,,spatele televizorului”. Asa ca mai vezi-ți lungul nasului.

        0
        0
  2. Mare dreptate ai StrngRed !!! Ce a ajuns UTA., sa vinaechipe de liga1a, gen Botosani, Chiajna, Viitorul, Voluntari, Medias etc., echipe care acum zeci de ani, nu conta pe harta fotbalului Romanesc, decat asa vag prin ligile inferioare ,unele dintre aceste echipe enumerate de mine , nici nu existau , au aparut acuma dupa revolutie si UTA. noastra, a mers din regres in regres , oare de ce , intr-un oras ca, Aradul cu potential financiar foarte bun fata de alte orase, precum Botosaniul unde este saracie lucie si totusi au echipa in liga1a, la fel, sat Voluntari, Chiajna unde se baga bani multi si ARADUL, NU SE POATE , ALO !! DOMNULE FALCA , ADUCE-TI DOMNULE NISTE SPONSORI POTENTI Ca, UTA . SA RENASCA SI SA REVINA ACOLO DE UNDE NU TREBUIE SA MAI PLECE, POATE CU INAUGURAREA NOULUI STADION MODERN !? Ma doare sufletul sa vad de-atatia ani ca, UTA. sa zbate in fiecare an, de ani de zile sa revina in liga1a si nu poate !!!

    0
    0
  3. Domnule FALCA !? Stiati ca, prima data , unde s-a jucat fotbal in Romania pe un stadion, a fost la ARAD ,pe stadionul VAGONUL, unde dumneavoastra l-ati demolat, un loc istoric al fotbalului Romanesc, in care, acuma, Aradul se mandrea pt. asta, deci acest stadion , trebuia sa devina stadion MUZEU si era mare lucru pt. Arad si lumea din intreaga tara, care veneau sa il viziteze , PACAT !!!

    0
    0
    1. @Nelu…corect dar inexact!Sa-ti explic din ce cauza:
      doar in anumite statistici si datari s-a notat faptul ca primul joc oficial a fost pe fostul Vagonul(CFR-Rapid Arad).Nu contest…
      Doar ca in realitate,despre acel prim joc oficial,batranii care mai exista sau fiii lor ne vorbesc total altceva…cum ca s-a jucat pe un teren,alaturat fostului Vagonul,pe locatia fostei BAPD,actual unde se afla OMv-ul…
      Din ce am mai citit,tind sa cred ca este real.

      0
      0
    2. Si domnule @Nelu Targoviste,daca tot vorbiti despre primarul faraon Falca,poate ca nu s-a vazut la TV…dar a fost la meci!Nimeni din galerie nu l-a injurat.Doar anumiti spectatori….
      Oricum la pauza nu a scapat de anumite „epitete”!
      La intrarea lui Ionut Popa,spre vestiare,nu a putut sa isi tina gura….”am auzit ca vreti sa stati de vorba cu mine”,i s-a adresat lui Mister Popa..cat de mic devii primarelule..tot mai mic si mai mic si neansemnat…Cantecul lebedei!Fariseu de propaganda ieftina….
      Firmele casei,Tehnodomus,Paniprod,Sylcotrans sunt in colaps,ca si racul….Nu tu stadion,nu tu pasaj CET,tribune care pun in pericol integritatea spectatorilor prin calitatea lucrarilor…
      Cat tupeu are….!Ne persifleaza pe fata….

      0
      0
  4. Important!Mesaj pentru conducerea UTA. Dragii mei manager, sunt un simplu suporter, care….daca imi permiteti insistenta, as putea sa v-a aduc anumite ideei managerila.
    1. Pornind de la ideea ca omul sfinteste locul, se pare, ca prima mana castigatoare, a echipei, ar fi d-lul Popa, care, prin felul lui de a fi, a reusit, sa creez un fenomen.
    2. Vazand ritmul echipei si roadele care le aduc acesteia, mi se pare binemeritat, ca, din postura d-voastra manageriala, macar sa asigurati la timp, la fel cum zicea si d-lul Popa, salariile si primele, astea tin de motivarea jucatorilor.
    3. In cazul in care, intr-un final, exista sansa unei promovari, ar fi binemeritat, sa nu mai vindem, la fel ca in alti ani, jucatori catre echipele din liga 1, deoarece, in cazul unei sanse de promovare, cota lor v-a fi alta.
    Ca un ex: Man, in loc sa fie vandut pe 300.000 Stelei, ar fi fost mult mai frumos, sa fi fost noi in Liga 1 si ulterior, dupa o cota crescuta a acestuia, sa il fi putut vinde, celor de la As Roma, pe 12.000.000. La fel si Petre si tot asa mai departe. Si in felul acesta, clubul UTA, reusea sa devina un club, care, se autofinanta, mai ales stiind faptul, ce pepinierea ar fi stat la baza acestuia: gen Atletico, UTA, Vointa, etc.
    Asadar, investiti atunci cand este cazul, per ex, anul acesta, nu de alta, dar presimt ca este unul promitator.

    0
    0
  5. Foarte bine, inseamna ca, Primarul Falca a inteles semnalul de alarma, trimes de Ionut Popa si macar in ceasul al13 lea , domnul primar ,sa inteleaga ca, la UTA. , nu este tocmai roz lucrurile in ceea ce priveste financiar si trebuie sa se implice si lucrurile sa intre in normal , sa speram ca sa inteleaga si sa fie bine !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button