Fotbal juniorizTOP ARTICOLE

Aradul dă trei jucători la naționala Under 15: Petruț, Vulturar și Adamcsik – selecționați din 153 de fotbaliști din toată țara





În toamna anului trecut, Federația Română de Fotbal a implementat „Turneul Speranțelor”, o competiție nouă ce a avut ca finalitate formarea lotului național Under 15. Selecționata Aradului a avut rezultate bune în zona de Vest și – bineînțeles – a dat câțiva jucători pentru Taberele de la Tărlungeni, acolo unde mai mulți experți federali au făcut evaluări atente pentru nu mai puțin de 153 de jucători.

În final, referenții zonali ai FRF, directorul tehnic Mihai Stoichiță, Ionel Augustin și Mihai Ianovschi, membri ai Comisiei Tehnice FRF, dar și Ion Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al FRF au tras linia, iar cluburile UTA și Viitorul au primit convocările pentru fotbaliștii lor.

Pe adresa grupării emblemă a orașului Arad a venit și chemarea la lot a fundașului central, David Petruț, chiar dacă acesta a fost împrumutat oficial la FCSB. Mijlocașul Cătălin Vulturar, de asemenea component al grupei 2004 antrenată de Dinu Donca, va fi și el „tricolor” în premieră. Și tot pentru prima oară, Viitorul Arad dă un fotbalist la una dintre echipele naționale de fotbal. Vorbim despre Alex Adamcsik, fundaș stânga de meserie, crescut de Norbert Jozsa la Atletico și apoi Viitorul. Adamcsik a intrat și în vederile Academiei Gheorghe Hagi, care, după cum se știe, încearcă să adune talente fotbalistice din toată țara.

Cei trei fotbaliști trebuie să se prezinte la Mogoșoaia duminică, urmând să participe la primele antrenamente sub comanda lui Adrian Văsâi.

2 comentarii

  1. Nu scapati acesti copii ai pepinierelor aradene!Strangeti din dinti si tineti de ei cat puteti!
    Stima si respect!Ideea nu este sa scapam rapid de ei….Bingo!

    0
    0
    1. De ce sa nu plece? Are UTA condițiile de pregătire ale viitorului lui Hagi, sau macar a noii academii a lui Becali? Lasă să meargă la mai bine, UTA oricum nu mai poate fi vreodată cea ce a fost cândva

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button